Plugg

Inte nog att det är tråkigt att hösten är här, så ska man sitta och plugga också. Snacka om att man blir deprimerad. För att fly från verkligheten får jag fantisera om min New York resa. Jag längtar så himla mycket. Jag har kollat hotell lite då och då, och efter mina klav ligger ett rum för 6 nätter på runt 10000 och vill jag verkligen spendera så mycket.
Då undrar ni säkert va fan de är för krav. Jo.
1: eget rum
2: egen toalett i rummet
3: Nära centrum.
4: bättre område.
Ja man kan säga dom ganska vanliga kraven. Men tyvärr är New York dyrt.

Nu ska jag deppa en stund till och plugga. haha.


Kvinnans bästa vän!

Idag var jag en stund i skolan på föreläsning och sen blev de tillbaka till helsingborg.
Tog en runda på stan och kände att jag behöver ett par skor. Denna gången vill jag ha militär boots. Jag vet att jag hade sett ett par på Trampolin och jag provade dom men fick fundera lite för de va inte riktigt såna jag var ute efter då. Men sen fick jag ett sug efter dom. Så jag kilade iväg till stan och nej dom fanns inte i 38:or, men väla har. Så jag betsämmer mig för att jag ska ha dom och åker upp till Väla. Det fanns 38:or men någon har lagt undan de enda paret. Jaha då får jag väll vänta till Torsdag och se om hon dök upp igår och hämtade dom. Annars får de bli Ängelholm, och om dom inte finns där så får jag helt enkelt beställa dom från Vagabonds hemsida.




Såg på One Tree Hill och How I met Your Mother och nu blir de House på 4:an

 


Hösten är här.

Jag har haft svårt att inse men hösten är här. Det börjar bli kallt att ha sin höst jacka så det blir en jakt efter en vinterjacka snart. Har knappt haft någon sommar så jag vill inte släppa tanken att den kanske kommer.

Anyway, frusen som jag är, så kom jag hem för en liten stund sen. Var hemma hos Lill Mariam. Vi käkade på stället som jag beskrev innan och så himla god mat. Tog något som heter Iskender kebab som är med yoghurt. När jag fick min tallrik så tänker jag ta en bild men dom som jobbade där satt och i princip glodde på oss och jag skämdes. Ni får helt enkelt googla på de.

Nu ska jag göra lite varm choklad och sitta framför tv:n.


Good morning Sunday!

Ja då var de söndag idag och helgen har gått äckligt fort. Har inte gjort annat än sovit länge och tagit de lugnt. Skönt att bara vara för sig själv ibland.

Idag blir de mat med Lill Mariam. Det var ett tag sen vi lekte "testpatruller". Idag ska vi prova något turkiskt ställe istan. Ska ligga på söder vid Tasty House. Jag ska ta med mig kameran och ta bild på maten och sen säga vad jag tyckte. Jag glömde ta bilder när jag ar på Entre med Milena och Karin men inte denna gången.

Nu ska jag "göra ved mig" hahah och dra.

bye bye

Gud va mycket...

... folk det var på Väla idag. Folket var som djur. Men det är inte konstigt. Det är ju lönehelg.

Hittade ett par stövlar på Scorett. Jag provade dom och dom satt perfekt. Brukar annar ha svårt att hitta stövlar på grund av mina tjocka vader. Fick ge 1400 spänn för dom så det var inte så farligt.

Sen tänkte jag att jag måste in på någon hälsobutik för min trötthet. Jag kan sova i timmar på natten och sen blir jag trött på eftermiddagen och vill då vila. Hon i butiken rekommenderade mig Detox som jag ska prova i 20 dagar. jag ska spä ut den med vatten och dricka de under dagen. Kan vara värt att prova. Gjorde lite nu och det var inte så farligt.

Nu ska jag kila iväg till maxi och handla lite.
ha de bra


Amerikanska blåbärspannkakor!!




Gjorde precis American pancakes och dom blev riktigt goda.
Jag följde ett recept jag hittat på nätet men degen blev som bröddeg. Så smarta lilla jag, la i lite mjölk och det blev perekt.






Det blev några stycken ialla fall. Ser någorlunda missbildade ut men dom smakar bra kan jag säga dig.

Tog en med sylt på och de va inte gott, smakar inte som vanliga pannkakor ju. En med socker och de var helt okej sen kom jag på att jag har sirap hemma. I riktiga Amerikanska pannkakor så ska de vara lönnsirap till men eftersom jag var nära på att misslyckas med degen så sket jag i vilket och tog vanlig sirap. Det blev gott men för sött.

Nu ska jag förbereda mig för Skalvan kl. 21.00 (kommer inte ihåg vilken kanal)


Entré...





Ja då var man hemma idag efter en sådär lång dag. Var först i skolan på föreläsningen somsen visade sig inte vara något. Jag gick.
Jag har en sån underbar klass som verkligen berättar vad de är man ska göra ifall man har varit borta. (jag var sarkastiskt där). Anyway.

Åkte sen iväg med Milena och Karin till Entré (köpcentret i malmö) och det var inget kan jag säga. Jo maten vi åt var helt okej, något turkiskt. Men va fan affärerna där är samma som på Väla, förutom Mango och någon mer haha.
Det är nog bättre att åka till stan i malmö.
Jag letadet efter ett par Converse som inte fanns någonstans, varken i Helsingborg eller på Entré. Tråkigt. Men däremot hittade jag ett par riktigt snygga på nätet och sån otur som jag har så kan ma inte beställa dom på den sidan. Men då undrar ni säkert. Gå in på någon annan sida. Ja du de har jag gjort men dom fanns ingenstans.

Jaja. Nu sitter jag hemma och ska nog bara ta de lugnt idag.

ha de bra.


Ibland undrar jag...

....vad vår uppgift är på jorden och vad meningen med livet är. Men efter en stunds tänkande så blir jag trött och skiter i de hahah.
Idag har jag varit mega trött. Det var riktigt svårt att komma upp ur sängen men fick ta mgi i kragen och gå upp. Tror det är dags för mina vitaminer som jag brukar ta på hösten.

Idag är de sista dagen som jag tar mitt pencillin. Skönt för man känner sig ännu sjukare när man tar pencillin i 10 dagar.

Var och handlade med pappa innan på ÖB och jag vet inte men jag älskar ÖB. brukar inte köpa så mycket men älskar affären. Jag känner mig som ett barn på julafton när jag där.

Imorron blir det Entré med Milena, Karin ev. Maria och lilla jag (knappt liten men men).

Idag på föreläsningen, som handlar om vårt Självständiga Arbete på Självständiga nivå, så fick jag saker klart för mig. jag var så orolig men efter idag så vet jag ungefär vad jag vill att mitt arbete ska handla om.

nu ska jag dega framför tv:n för snart är de Criminal Minds

Guten Abend!

Nu är man hemma efter en sådär lång dag. Nja inte så lång.

Var och fikade med tjejerna och det var kul som vanligt. Man fick snacka lite skit om skolan och om andra, man fick skratta och ha de skoj. Vi får göra detta lite oftare tjejer. Eller? Ska ialla fall träffa Milena på Fredag och shoppa på Entré och kanske tatuera mig med Cia någon dag? Eller vad tycks?

Hmm har blivit väldigt sugen på att tatuera mig igen. Några i min omgivning ska eller har tatuerat sig och jag är så sugen. Jag vet att de kommer göra svin ont och speciellt jag som är en Drama-Queen, jag kommer ju förfan dö.
Men jag får väll ta något lugnande innan.

Nu ska jag titta lite på tv, hmm undra vad de finns förnågot. Kändisdjungeln?


By the way, jag testade mascaran idag och den var inte så bra kan jag säga. jag fick jobba lite med den plus fick använda mig av min gamla Lancome mascara för att de skulle bli bra. Jag tror de är kanske för att det är mycket i den. Mascaror är bäst när dom är lite halv fulla, tycker jag ialla fall.


God morgon!

God morgon alla! Vaknade för en stund sen och åt gröt. Nu väntar jag på att Natalie ska logga in på msn för vi ska plugga via msn.


Vad händer idag? Jo jag ska plugga lite sen blir de fika med tjejerna vid 3. Ser verkligen fram emot de.

Jag vill ändra min blogg lite men vet inte hur man gör. Hjälp någon?


Ny vecka!

Jahaa då var de en ny vecka. Den började i och för sig igår, men jag hade annat för mig igår så jag kunde inte skriva blogg.

Igår var man "ledig" och då tog jag de lugnt. Var en runda på stan och shoppade lite. Köpte inte mycket för jag hade varit på Väla i söndags och shoppade lite. Borde egentligen spara mig till på Fredag då jag och Milena ska shoppa loss i Malmö. Men men jag kände att jag behövde unna mig lite för att må bra. Jag mår bäst när jag spenderar pengar hihi
Jo, fick köpt en mascara igår. Tänkte jag skulle prova en ny, oftast när jag ändrar mascara så tycker jag dom är dåliga och får då gå tillbaka till den jag brukar ha.
  Lancome Hypnos Drama heter mascaran som jag köpte för 275 kr.

jag brukar annars köpa Lancome Hypnos som jag har haft i många år och har alltid varit super nöjd men nu får jag prova denna.

 

<-- Mina fransar i vanliga fall men den vanliga mascaran. Jag ska ta bild på hur dom ser ut med den nya mascaran.


Imorron blir de fika med tjejerna ifrån KSM C grupp 6 haha! Det var ett tag sen.

Nu ska jag dra och vila mina fötter lite.
Förresten såg ni Anka igår haha, för de gjorde jag.

ha de bra!


denna veckan slut!

Då var denna veckan slut. Ialla fall vardagen:D
Jag har varit sjuk med hög feber. Mår bättre nu såklart. Hmm var i skolan idag och pratade med studievägledare på skolan om mitt sidoämne och jag tror jag har bestämt mig för jag ska ha och de blir "hem och konsumentkunskap I, II och III" vilken sen gör att jag blir behörig hemkunskaps lärare. Enda nackdelen är då att jag ska läsa de i Kristianstad. En bit och pendla men när jag tänker efter så finns de inget annat som intresserar mig riktigt eller som jag har behörighet till.

Ja, nu är de helg och det kommer bli jobb för min del. Nu när man är fattig student så gör man nästan vad som helst för lite extra kliiirr i plånboken, speciellt om jag ska till NY till vår.


Nog om det. Har hittat min kamera men har glömt att bilder.

Nu ska jag äta lite kokt ägg på macka och dega framför tv:n

Ha en fortsatt trevlig helg.

One tree hill!

Idag kom jag tänka på min underbara serie, One tree hille. Så jag kollade upp när den börjar igen och den börjar på Måndag, fast i USA! jag är så lycklig fast min älskade Lucas ska inte vara med längre! Jag får kolla på det för Brookes skull!

sen tänkte jag att jag ska kolla min andra favorit serie (som har varit på tredje plats) How I met you mother. Den börjar tror jag den 21 september och jag är också överlycklig.

Jag har fortfarande inte hittat min kamera. :( så det blir fortfarande inga bilder.

 

ha en fortsätt trevlig lördag kväll!

 


090909

Kolla in datumet. hur sjukt är inte det? Tänk att födas idag och få ha ett sådant personnummer. Har en syster son som har 050505. Tänk sen när man blir äldre och man ska säga sitt personnummer. Säger man då ja tippel 09 eller säger man 09-09-09?

Hmm idag har jag varit ganska duktig. satte mig på Stadsbiblioteket och läste lite. Men jag håll på att somna ett X antal gånger. Sen fick jag skärpa till mig och vakna upp. Men efter en stund så hade jag läst det vi ska ha läst till imorron. Duktigt va...

Imorron är de skola och då börjar vi 10.15. Tråkigt som fan men vad ska man göra.

Jag vill sätta upp fler bilder men kan inte hitta min kamera någonstans. Vet inte var jag har lagt den. Får ta och gå igenom var enda kvadratmeter i hemmet.

Nu ska jag återgå till min Farmville hahah1


ha de bra!
Kram

Yippiiiiiiii!

Ny vecka med nytt skit!

jaha så ska jag väll skriva lite om vad jag har gjort.
Kan börja med idag. Skulle till skolan och vara duktig med att plugga (ar svårt att läsa hemma) men som vanligt var tåget sent och 40 min senare vra jag i skolan.

Hmm sen pluggade jag inte så mycket (inget alls om jag ska vara ärlig) och åkte hem igen. Tränade med min träning/mat/all kompis hahaha!
Det blev inte så mycket tränning för min del. Har inte tränat på 3 månader och jag kan säga att det märks.
jag får helt enkelt skärpa mig.

Sen nu är jag hemma och ska kanske ta och läsa någon sida hahaha.


Det mest sjukaste hände mig igår och de som vill veta kan fråga mig haha!


ha de bra!

RSS 2.0