Ænnu en dag!!

Idag var de en vanlig dag i Norge! Vi skulle in till Oslo och se vad de finns dær. Det var ganska kallt så var inte inne i stan længe. Men jag hann ta några bilder.
Om jag ska vara ærlig så ær Køpenhamn en mycket finare stad æn vad Olso ær. Roligare ær større i Køpenhamn men men man måste se før att veta...
Jag fick låna Sandras kamera før jag har inte digitalkamera. Jag ønskade mig de i Julklapp men fick andra saker som ær lika fina de också. Till expempel resan jag ska åka till imorron. Fan va jag længtar. Måste lægga mig tidigt før att vakna tidigt inte vara som en død fisk. flyget åker 06,45 och 5 timmar senare ær vi i Teneriffa :D


            
Någon staty                Ingen aning vad detta ær        Hær tar man emot nobel fredspriset



             
Aker brygge                     Kæra syster



                
Lite andra bilder av lite olika slag hahaha. Bara knappade på kameran



             


PS!! glømde berætta att jag fick æta norsk kebab och klart att sverige har den godaste va fan var de før något. Det var skit gott men inget ær som svenskarnas kebab DS!!!



Nu var de allt før mig. vet inte om de finns internet dær på hotellet men jag skriver nær jag kommer hem.

Ønska mig en trevlig resa

Ha de bra!!

Søndag!

Hmm, Idag var de søndag och det ær ganska tråkigt då. Hær ær inget øppet på søndagar så det ær tråkigt som fan.
Skit fint væder. Allt ær vitt och solen skiner. Væder som man vill ha i sverige fast jag fick høra att det ær blåsigt och sånt.

Igår var man lite runt i norge. Vi var på ett køpcenter. Ganska bra priser. som i sverige. Fast dom hade rea på mycket finare grejer æn vad dom har i Helsingborg. Imorron ska vi in till Oslo och se vad de finns dær. Syrran ska visa mig runt lite. Dom tænkte først visa mig något museeum men jag ær mer intresserad av shoppingcenter.

Længtar som fan till på Tisdag. vi ska åka kl. 4 på morgonen till flygplatsen och sen åker flyget 06,45. som jag ska festa. Hoppas de ær fint dær.

Ska dra nu. ska ta på mig lite klæder hahah.

Ha de!!

Norge

Igår åkte jag från helsingborg till Norge. min syster kom och hæmta mig och vi kørde ivæg. 8 timmar senare var vi æntligen framme. Det tog en evighet. Fullt med snø och de ær ganska kallt men ændå bra hær. sen fick man en jætte god middag av Jim (min systers kille).  Sen var de sitta framfør tv och slappa.

Man gick och la sig tidigt før man har varit jætte trøtt. Sen har man inte gjort så mycket mer æn att vakna.

Idag ska vi titta lite vad oslo har att erbjuda. Har inte sett Olso så de ska bli skoj.
Och sen på tisdag vældigt tidigt så ska vi åka till Teneriffa. Va skønt de ska blir. :D

Haha dom har konstiga bokstæver hær så æ = ä och ø= ö haha men ni fattar vad jag skriver.

Hoppas någon rolig kommer in på msn så man kan snacka med.


Ha de bra!!

Finally

Fan va skönt väder det är idag. Ett riktigt härligt väder för långa promenader. Solen skiner och det blåser lite kallt. skit härligt.

Är just nu hos min syster i Kävlinge. Vi ska nog till Ikea i malmö. Fick en jätte fin prsent av henne. Fick en resväska som jag ville ha. Jag behöver en också nu nä jag ska åka. Jag åker på fredag till Norge och sen den 29 åker jag till kanarieöarna.

Vad mer ska jag skriva. har fan nästan jobbat ihjäl mig så semester passar perfekt.

Ska dra nu. ha de bra

Hello

Ja då var det den 11 jan. fan va de går snabbt. shit man hinner knappt med.¨Haha.

både jul och nyår har gått och fan va skönt säger jag att det är vardag. Det kan bli förmycket.

Fan va trött man är. Man jobbar nästan ihjäl sig haha. Ska bli skönt att resa bort ett tag och koppla av och inte göra något utan bara vara jag.

Nja inget nytt har hänt i mitt liv. Jag är så trött på livet, snart haha. Ibland vill jag tillbaka i tiden då man var liten, fjortis när man hade en anledning att göra bort sig. när man fnittrade för minsta lilla. jaa men den tiden är borta.

Idag hade jag och sandra båda likadan dröm om Fatima. Shit sjukt allså. har tänkt på dig gumman ganska mycket. Det känns tomt utan dig. men du har de bättre nu.

jaa jag ska dra nu.väntar på Sandra. ska hem nu. ska käka. har lust att bestella pizza men vet inte.


ha de

RSS 2.0