Regnig Lördag!

Jaha från att ha haft underbart väder till att de ska vara sånt här tråkigt väder. Varför? En fråga som man aldrig kommer få svar på.

Hmm idag blir de fest i Malmö och något som jag och tjejerna har sett framemot nu i en månad. Jag känner att det är verkligen något som jag behöver. Måste komma ut och ha andra saker i tankarna.

Förresten praktiken är slut och det känns verkligen tråkigt. Jag började bli van att bli kallad för Ica-Jerry haha.

Nu ska jag se vad jag ska göra fram till ikväll. Ska jag simma/träna eller bara skita i de?
Hmm jag vill nog ta och röra mig.


Do I cross your mind at all?

p>Varför är jag så deppad? Varför tänker jag ens på dig? Stösta frågan är hur kunde jag få känslor för dig, när jag vet att dom aldrig kommer bli svarade. Finns det en chans? Ska jag glömma dig eller ska jag kämpa? Ifall jag kämpar så kanske jag blir ännu mer sårad, eller ifall jag försöker glömma dig så kanske jag ger upp försnabbt.

Varför ska det vara så svårt? Kärlek ska vara något underbart..




Måndag den 22 mars 2010

Idag är de måndag och en underbar sådan också. Visst vädret kunde ha varit bättre men jag klagar inte på detta väder.
Nu sitter jag och väntar på min lasagne ska bli klar. Har nämligen den i ugnen och då tänkte jag att jag kunde skriva lite medans den är där inne och goar sig.

Idag har jag haft en riktigt bra dag på praktiken. Jag känner verkligen att jag har fått en ritkigt bra kontakt med eleverna och jag vill verkligen inte att denna veckan ska gå fort. Kommer verkligen sakna dessa elever. Jag vaknar varje morgon och en lust att gå till praktiken och sen jag ska tillbaka till Kristianstad så kanske jag inte har kvar den lusten.
Jag kan inte förklara den känslan jag får av att vara bland elever. Som sagt för så känns det verkligen rätt. Jag har hittat det jag vill hålla på med i framtiden.

Hmm skulle simma efter praktiken men det blev inte av för dom stängde 15. Hmm konstigt. Det får bli imorron då. Så istället åkte jag och moder min till Väla för att handla inflyttningpresent till min broder. Hmm jaa då blev de en micro, dammsugare och en kaffekokare.

Nu ska jag samla lite krafter inför morgondagen.






Varför just mig?

Nu får de vara nog. Jag har upplevt mycket och jag vill bara att allt ska bli över så jag kan börja njuta av mitt liv. Varför händer detta mig? När ska jag se solsken? Vad hände med efter varje regnskur kommer solsken?
Jag vill kunna älska och bli älskad. Jag vill kunna skratta och må bra. Jag vill helt enkelt vara lycklig och är det verkligen så mycket att begära?
Jag kände något för dig och nu har jag svårt att släppa de. Jag vet inte ens om jag vill släppa dessa känslor.
Jag vet att de aldrig kommer bli vi pga vår situation men jag har ändå hopp that maybe someday...
Jag vet inte om jag ska kämpa eller låta dig vara ifred?



Hoppas allt löser sig


Persisk nyår...

Igår var de persisk nyår eller är de idag, jag vet inte och jag ärligt talat så bryr jag mig inte. Jag är ingen iranier. Men igår så bestämde vi oss för att åka ner till malmö. Jag var lite tveksam men gick med på de till sist.
Väl nere i malmö så skulle vi till Ankara (ett ställe vi åker till) för att äta och dansa. HAHA men då var de helt plötsligt en persisk fest där så vi joina dom.
Hmm jag har aldrig varit på persisk fest, kanske hört någon låt men OH MY GOD! Musiken var väl okej, fast vi inte förstod något, men asså vad är de för dans? Ingen action i dansen alls. Så vi försökte smälta in bland dessa människor fast vi inte är vana vid sån långsam dans. Till sist dansade vi som vi brukar göra. What the hell, jag känner inte dom och dom känner inte mig så varför orka bry sig?

Blir de en lugn söndag?



Har kommit i en period där jag enbart lyssnar på lugna låtar!

Lördag!

Vaknade av en inte så härlig dröm. Drömde om att jag gick ner för en väldigt trång och smal trappa i Barcelona. Det var väldigt otäckt men sen kom räddaren i nöden (Sandra) och fick mig att gå upp för trappan igen.

Hmm hur ska jag tolka denna dröm?

Just nu håller jag på att tvätta och denna veckan är de mycket tvätt, för jag har bytt sängkläderna. Det gör jag nämligen varannan vecka (ibland varje vecka).

Vad händer idag? Malmö kanske? Jag får se hur jag mår idag!




Helg!

Gud vad skönt det ska blir med helg. Ska inte göra ett piss, jo kanske imorron :D Har varit en tuff vecka på praktiken men GUUUUD vad jag älskar att vara där. Det är inte fysiskt tungt men det tar på ens psyke, haha! Underbaraste elever jag har fått vara med och en underbar handledare. Vill nog dit nästa gång också!

Skulle bli en simtur idag men istället åkte jag till mamsen och åt lite och vila i hennes säng. Hmm fick ångest att jag inte simmade men de blir nog på söndag istället.

Nu ska jag kolla på någon film




Soooooon!

Har en sån fruktansvärd huvudvärk. Den vill verkligen inte släppa. Fick gå ut och gå lite idag på praktiken, och jag gick en promenad med Lill Mariam innan och icke! Jag tror jag vet vad de kan bero på.. Jag tänker på de så mycket och jag är så lycklig. Äntligen händer de saker i mitt liv.
Men jag kan erkänna att jag är lite nervös. Fast jag behöver de verkligen just nu. Har en ganska tråkig period i mitt liv just nu och behöver lite action.



Bra låt, dåligt ljud!

Trött!

Fick inte mycket sömn igår! Hade en massa tankar. Försov mig nästan till praktik men jag har en jävla tur att skolan ligger så nära mig så 12 min senare var jag på skolan och jag var till och med innan min handledare.
Hade en ganska lugn dag idag.
Jag berättade igår för min handledare att ibland så tappar man motivationen till att gå i skolan, och så är de nog för alla och inkl. mig själv. Men de som får mig att hitta tillbaka motivationen är praktiken. Jag älskar att vara bland ungdomar och elever. Jag vet till ett hundra procent att jag har valt rätt och detta är verkligen något jag vill jobba med.
Sen så ligger skolan precis vid simhallen i Helsingborg, så efter jag hade slutat så gick jag och simmade ett tag. Det var precis vad jag behövde för mycket av mina tankar släppte.

Längtar till..........

Nu blir de läsa lite och sen sova!






Praktik!

Har just nu praktik på Filborna skolan och jag ska va där i 2 veckor och idag var min första dag. Jag är helt slut i huvudet men det har verkligen varit helt underbart! Eleverna och handledaren är verkligen jätte snälla och trevliga och jag supertrivs!
Förutom att jag är helt död i huvudet så är jag slut i kroppen. Kunde inte somna igår för jag har tänkt på en massa. Plus jag tränade (har ju inte tränat ordentligt på ett tag) så de tog på krafterna.
Jag är glad att det finns en simhall vid skolan, för jag har nämligen bestämt mig för att simma efter praktiken. Det är mycket lättare än om jag ska hem och sen hämta mina kläder och sen ner till stan för att träna/simma.

Nu blir de läsa ur en norsk bok och sen CSI (gillar dock CSI NY mer) och sen sova för imorron är det praktik igen.




Vi hörs imorron!

Why can't I found one to fulfill my dreams?





Stupid Nightmares!

Vaknade med tuppen idag kan man säga, av att jag hade världens sjukaste dröm. Så sjuk att jag var tvungen att få det bekräftat att de inte var sant.
Känner mig helt seg i kroppen. Somnade vid 04 och vaknade tidigt, vilket inte är likt mig.
Nu väntar jag på att stadsbiblioteket ska öppna så jag kan begä mig dig för att plugga.






What a wonderful world!

Vilket underbart väder det har varit idag. Vaknade "tidigt" och städade lite sen så blev de en lång och härlig promenad till Väla där man fick köpt lite saker. Hade nog inte promenerat dit om det inte hade varit för den bra musik jag har på min Ipod.
Man blir bara så sprallig av solen och man känner sig kär (fast de inte är någon jag är kär i ännu :D).

Jag längtar till mitt hjärta kommer till Helsingborg. Miss you babygirl.

Denna låten är så himla bra!



Njut av denna underbara lördag.

RSS 2.0