Lång dag!

Idag har de verkligen varit en lång dag och jag känner hur trött jag är.

Jag har varit i skolan på morgonen. Mycket intressant föreläsning och sen fick jag ett telefonsamtal av min mentor. Hon har hittat en praktikplats till mig. ÄNTLIGEN! Efter all väntan och all oro så fick jag, och gissa var. Jo på Rönnowska skolan. En gymnasieskola!! Jag är helt... jag vet inte hur jag ska beskriva de. Jag har så många tankar om de just nu men jag hoppas de går bra!

Sen iväg till Helsingborg för att träna och vidare sen till PISTACHIA och äta deras frukt coctails. Mums va gott.
Vi träffade även på en pratglad liten gubbe från Norge som berätta sin livshistoria kan man säga. En väldigt kunnig människa för han hade så mycket intressant att berätta.



Sen vidare till en salong där dom säljer hårförlängning till folk. Jag ska inte ha men min kompis ska ha. Men de fick mig att kanske testa.

Nu är jag hemma. Ska varma maten som jag lagade igår och äta lite framför TV:n

Imorron sov dag!



Helg!

Helgen är här och jag är helt död i huvudet och kroppen. Har varit hos syrran i Kävlinge tillsammans med andra syrran och sammanlagt 4 småbarn. Jag var nära på att flippa ut för jag klarar inte av de. Det var alldeles för många barn och ljud. Men det var faktiskt mysigt att vara tillsammans med familjen lite.

Jag har alltid sagt att jag aldrig vill ha barn och efter igår och idag så känns de mer definitivt att jag inte kommer skaffa barn. Jag har inte tålamodet till de. Haha studerar kanske till fel yrke?

Äldre barn är okej för dom sköter sig själva men va fan.


Nu blir de vila för jag orkar inget annat.


Langos/vattenpips kväll.

Igår kom lill Mariam hem till mig och vi gjorde Langos som vi har pratat om väldigt länge.
I och med vi inte fick äta på Malmö festivalen så fick vi ta igen de. Och jag trodde vi skulle äta ihjäl oss och lite till men så blev de inte. Vi åt men inte ihjäl oss haha för då hade jag inte kunnat skriva nu.



Mums.

Imorron blir de "central fältdag" och sen till syrran i Kävlinge.

Helgen är fullbokad så jag hoppas jag kan få några timmar på söndag att samla mig.

Nu blir de Criminal Minds. Älskar kriminal serier och allt som har med mord utredning att göra


Ny vecka, ny kurs och nya tag

Ja, då var de måndag idag. Började nya kursen idag och de känns ganska okej. Jag har varit väldigt trött idag så jag har bara legat och vilat. Just nu äter jag på lite Keso.
Är så sugen på något men vet inte vad.




(dåligt ljud men låten är bra)

Oj vad tiden går fort!

Jaa tiden bara flyger iväg och man hinner integöra något. Redan 8 nov och snart är året slut. Hmm ska man se fram emot ett nytt år kanske eller kommer de nya året vara skit som detta året?

Hmm lite och mycket har hänt. Klar med min kurs och imorron börjar jag en ny. COME ON!!! Kan man inte få en vecka ledigt mellan varje kurs?
Man hinner inte smälta den andra kursen innan den nya ska in. FAAAAN!
och snart får man reda på om man kommer in i Kristiansstad. Jag ber och hoppas så mycket.

Har varit väldigt seg dessa senaste dagarna. Lägger mig sent och sover halva dagen. Inte likt mig.

Nu ska jag dega framför tv:n och sen nanna. Imorron är de skola:D

RSS 2.0