Santorini på Måndag!!

Nu är skolan äntligen över. De sista arbetet var tufft men jag skrev de och jag är glad att få den överstökad. Nu börjar min semester innan jobbet börjar.

På måndag ligger jag på stranden och njuter av de fina vädret i Santorini Grekland. Det känns så himla gött att veta att de kommer vara Pisseväder i Sverige när jag ligger och njuter. Kommer ta med mig kameran och ska fota ihjäl mig hahaha!


(bilderna är tagna från google.se)


Hatar att skriva när jag inte har någon inspiration...

så det blir att man bara glor in i skärmen och hoppas på att datorn själv kan skriva och att de ska låta så himla bra!

Ska snart sticka och kolla på in systerdotter Hayat när hon uppträder. Jag kommer säkert få mig ett gott skratt. HAHAHa. Jag kommer själv ihåg när jag gick i nian och skulle uppträda på Fredde. Jag var programledare , hahhaha jag skämde förhelvete ut mig. Men det var roliga minnen de. Synd bara att man inte kan vrida tillbaka tiden och få uppleva allt igen.

Just nu lyssnar jag på min blivande man Usher och drömmer mig bort. Jag längtar tills skolan är över så jag kan njuta av mitt sommarlov. Ska inte göra ett skit första veckorna. Jag ska sova bort dagarna. :D haha nej skojar. Hoppas resan med mina systrar blir av så jag kan njuta, annars åker jag själv. Måste bort :D, kommer dö ung i Sverige!

Nej nu får jag fortsätta med denna jävla rapporten :D


RSS 2.0