vad är de med mig?

jag har varit så trött idag och jag brukar inte vara så trött. Jag gick och la mig ganska tidigt. runt 22 och vaknade 6 imorse. men jag var så trött att jag sov på tåget på väg till skolan och sov på väg hem och var nära på att sova mitt under vårt "studiebesök".
Ja vi var på Borgarskolan och såg på ettorna som skulle vara representanter ifrån 13 olika länder och dom hade ett slags "FN-möte". Det var ganska kul i början. Och dom var klädda i kostym och andra läckerheter och var tvugna att prata fint. Väldigt välorganiserat. Men det blev skit tråkigt mot slutet för att man var inte riktigt delaktig.

Hmm sen gick jag hem och degade framför soffan och tittade på "glamour". vad är de med mig? Jag ska inte titta på de. Jag ska varken kolla på Våra Bästa År och Glamour för jag känner att om jag ser de om en månad så kan jag lätt följa med.

Idag är det sista dagen man kan ladda ner. Tycker det är helt klart tråkigt för liksom alla gör de. Jag laddar ner för eget bruk men det räknas ändå som olagligt.
En sak kan jag tycka är lite tråkigt är att jag kan inte ladda ner musik för mina serier kan jag alltid se på Tex. MTV's hemsida. Hade det inte varit för att jag laddar ner så hade jag inte hört talas om så många artister.

Aja.. Såg först på How I met your mother och det var helt klart roligt idag. Kan inte sluta skratta åt Barney. Hmm läste förresten på Aftonbladet att "Lilly" fick en flicka :D

Sen blev de såklart ONE TREE HILL!!!!!! jag vet inte men alltid när jag ser den så kan jag inte hjälpa att jag får tårar. Silly me men det kanske är för dom har musik i bakgrunden som är lite deprimerande :D Oh kan lätt gifta mig med "Lucas". han är helt klart min prins. haha!

Hmm har skrivit mycket idag och kanske ska skriva lite mindre nästa gång..
eller....


STOR KRAM!!

Ny dag, ny vecka och en ny kurs!

Hmm som ni kanske vet så hade jag tenta i fredag och de betyder att jag har börjat en ny kurs idag. ´Språk, kultur och identitet´ (Language, Culture & Identity heter den på engelska). Hmm mitt första intryck var att den verkar vara intressant. Jag har aldrig insett förrän jag började skolan att det finns så många olika dialekter i Skåne. Hmm konstigt och jag har fått många kommentarer om min breda skånska och jag pratar typisk helsingborgst. jag tycker om min dialekt.

Hmm nu har man ändrat klockan också och ska jag vara ärlig så har jag inte märkt av ändringen, förutom att det är helt klart ljusare på kvällarna och det är bara positivt.

Hmm vad mer ska jag berätta.. Hmm... Har studiebesök imorron på en skola som heter ´Borgerskolan` i Malmö och har ingen aning om var den är någonstans.


Hmm ska vi ha en dagens låt?


Dagens låt: Still love you



Ha en fortsatt trevlig dag!

En sån härlig dag!

Äntligen är de lördag!
Jag är så glad. Hade tenta igår och tror faktiskt inte jag har klarat de. De var svårt och jobbigt. men jag svarade på alla frågor. Jag får hoppas på de bästa!

Efter tentan så samlades vi i klassen och gick och åt. Tydligen så träffas dom och går ut och äter efter tenta och sånt. Men i och med jag är ganska ensam i klassen så kanske jag inte fått reda på de. Vi åt på ett ställe som jag har letat efter. Kommer inte ihåg vad de hette men dom hade mexicansk mat. Jag tog enhiladas och de var gott. Och mycket fick man ialla fall.

Sen gick en del hem och en del (inklusive mig) gick och tog oss något att dricka på Gökboet.
Sen gick jag hem och tog de lugnt.

Idag blir de vila och inget annat.

Stor kram

:D

Jag är ganska dålig på att uppdatera! Ska förbättra mig. Hmm ja nu är praktiken slut för denna omgången. Det känns ganska tråkigt för jag har börjat komma in i de och jag tycker det är skit kul och jag känner verkligen att detta är rätt för mig. Men å andra sidan är de skönt att de är över. Hatar att vakna tidigt. haha!

Nja min pappa har åkt och ska vara borta i ca 6 månader! *big smile* haha

Hmm ska uppdatera lite oftare!
´

ha de bra

-----

Jag säger bara gud vad skönt det är att det är helg. Har blivit som en kärring hahaha. Lägger mig innan klockan är 10. Fy skäms!

Idag var jag på praktiken så klart och det var kul. Min mentor kom och besökte mig och såg hur jag höll i en lektion. Fick mycket positivt och några saker som jag bör jobba med. Så jag blev ju glad.

Såg The City nyss och fick tårar. Varför måste jag vara så känslig?? Whitney och Jay gjorde slut och tårarna föll. Haha nej inte riktigt så men nästan. Men jag vet att dom kommer bli tillsammans igen. :D Nästa avsnitt är sista avsnittet för säsongen. Och nästa vecka så kommer den mest efterlängtade serien. ONE TREE HILL !

Nu börjar jag gäspa mycket men jag kan inte gå och lägga mig nu.
Ska se vad jag ska göra. Men jag ska bara ta de lugnt idag.

Ha en fortsatt trevlig kväll


Dagens låt: Do it all

Hmm!

Gud vad jag är trött!

Jag har haft praktik nu snart en vecka och jag är helt slut. jag lägger mig innan 10 och vaknar strax innan 6. Jag blir helt slut. Skolbarnen tar på alla mina krafter men dom är så underbara. Jag trivs väldigt mycket och det är så himla roligt.

Jag har inte haft så mycket tid över till annat men idag så träffade jag min lilla mat-bästis-träningskompis hahaha! Så lite skit snack fick vi ialla fall ut hahaha! När vi tränar är de mycket snack lite verkstad.

I tisdags så promenerade jag med min handledare på skolan och vi bollade lite idéer och en idé tyckte hon var skit bra och sen ville hon att jag skulle hålla i de projektet. Så nu ska jag hålla på med de och sen när jag är klar med min praktik så ska jag tillbaka på en fältdag och se slut resultatet. Jag är så himla nöjd och det ska blir så otroligt spännande.

Nu ska jag snart laga lite mat och ska sätta mig och planera inför morgondagens lektion. Min mentor kommer också imorron och ska titta på mig. Hmm jag är lite nervös nu när hon ska komma men hon kan inte förvänta sig så mycket!!


Ha en fortsatt trevlig dag! Nu ska jag titta på The City och förresten igår såg jag de nya avsnittet av How I Met Your Mother. Och jag har jätte goda nyheter. One Tree Hill sänds nästa vecka!!!!!



Dagens låt: Coulda been the one


RSS 2.0