17 Maj!

Idag är det den 17 maj och vi har kvar solen ute. Idag är de också Norges nationaldag och jag fick ett samtal från min syster som säger att det snöar i Norge och det är 1.4 grader ute. Synd för det ska vara en jättestor fest i Norge idag.
Men peppar peppar så får vi inget snö här utan om det inte ska bli bättre väder så an de lika bra vara sånt här.

Vad mer kan jag berätta. Jag har jobbat hela veckan och jobbar denna helgen så jag börjar 14 idag och slutar 9 sen börjar jag jobba 6.45 på söndag så man hinner inte hem förren man ska på jobb igen. hahaha
Fast jag är fri på måndag och så får jag se vad jag ska göra. Kanske åka till Kävlinge och hitta på något med min syster eller bara vara hemma och inte göra ett skit.

Finns inget att berätta´. Mitt liv är ganska lugnt just nu haha, det var ett tag sen de var lugnt.

ha de bra...

En perfekt söndag!!!

En perfekt söndag.

Idag gick jag till min bror och satt ute på hans altan. Jag solade och fick lite färg. Satt med min bror och hans fru och min mamma och min andra brors fru. Sen gjorde vi en vattenpipa och rökte på ute. Sen kom min syster och hennes två barn och vi alla satt och så. Det va så härligt att sitta hela familjen och vara tillsammans.

Sen blev de lite grillat och som sagt grillat är godast. Åt en massa god mat och man kan inte motstå god mat. Sen satt vi där hela eftermiddagen och snackade och hade det mysigt. Efter en lång dag så tyckte jag att de var dags att gå hem men det blev inte riktigt så utan gick till en annan och grilla där senare och det vra gott de med. Det kan aldrig bli förmycket med grillat. gott gott.

Nu är jag äntligen hemma trött och mätt och ska titta på nya avsnittet av NCIS.

ha de bra...

En härlig helg

Denna helgen kan inte bli bättre. Inte nog att man är långledig utan det är så vackert väder.
Jaa jag har sovit ut så man känner sig utvilad.

Igår var jag och hälsade på min syster nere i Kävlinge. Där var de varmt och gott ute i trädgården. Vi grillade och hade det mysigt. Jag var där med min bror och hans fru också. Vi grillade lax och jag som inte är en big fan av fisk så tyckte jag att Ola gjorde ett bra jobb med laxen. skit goooood. ahhaha. Sen hade jag gjort en rabarber paj hos min syster som vi åt sen. En riktigt lyckad eftermiddag/kväll. Och lilla Oscar sov i vagnen hela tiden så han va sååå snäll. hahaha.

Vad ska mn göra idag då?
Nu ska jag till min andra bror och sitta där. Ska sola lite ute på hans altan.. gott. Senare idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ta min cykel och bara cykla lite..


ha de bra....

Vad duktig jag är!!!

Ohh sicket väder, och jag älskar min cykel. den är för jävla bra. Idag cyklade jag till körskolan och körde. Haha gick inte så bra men men jag försöker. Sen cyklade jag hem och pumpade däcken sen cyklade jag till väla. Det är nära ändå. 12 min tog de. Borde cykla dit oftare. Hittade inget speciellt. Hmm men men snart ska jag åka till Copenhagen och där hittar jag säkert. Sen cyklade jag till .... och vi hade mysigt. Vi lagade mat och tittade på tv och gjorde en vattenpipa. Det var kul och så. men det fick ta slut hahaha.

Har lust att dra till maxi innan andra avenyn börjar. haha måste se vad som händer.

ha de bra....

Sol och mera sol

Jag blir på så gott humör när jag ser solen. Jag glömmer bort allt de jobbiga i mitt liv och bara njuter av solen. Och nu är jag så glad att jag har en cykel så jag kan cykla i detta fina väder. Ska se om jag hinner så ska jag cykla till väla men först ska jag till körskola och köra. och jag hoppas det går bra för mig haha. Måste ta tag i det nu. Funderar på att ta några dagar semester för att ägna mig åt att köra och bli klar med skitet haha.

Ja imorron så är jag ledig då så jag få se vad som händer. Ska ialla fall köra och sen till väla en runda och sen så blir de myskväll hor en mycket speciell person. haha

ha de bra

Längtar

Ännu en tråkig dag idag. Man ska snart till jobb och vädert är inte som den ska och vad ska man göra. Längtar till solen och till värmen och jag funderar på att ta mig en resa i sommar och åka själv. Bara bort härifrån från alla människor och allt bara ta mig en vecka och bara komma bort. Sola och bada och äta gott och vara för mig själv. Jag funderar på turkiet eller Cypern. Jag kollar resor men måste först ta semester och fixa allt annat sen ska jag fan och med åka.


Ohh så trött man är. Sov inte så bra inatt. Många tankar gick runt i mitt huvud. Jag kom inte på några lösningar till mina problem. Everything happend's for a reason.


http://www.youtube.com/watch?v=I6LVGcIC1Tc


RSS 2.0