Sundays!

Söndag, eller Sunday som de heter på engelska. Hmm jag ser de. det är fan ingen solig dag. Hahah get it. Sun = sol, day = dag.
Har varit en ganska tuff vecka för mig i skolan så idag blir verkligen en slappe dag. Vet inte om jag ens vill gå utan för dörren. Det är så skönt att bara kunna gå runt i pyjamas hela dagen. Men jag känner att jag måste till maxi för att handla. Jag vet bara inte vad jag ska laga för mat idag.
Mitt problem är att jag måste laga mat för flera dagar annars så kan jag gå runt hemma i flera timmar och fundera på vad jag ska äta. Det bästa är att åka till Ica och få inspiration därifrån.

Hmm jaa, då kan man säga grattis till Inter, fast ni inte förtjänar de era jävlar.

Underbar fika med underbara Mariam!

Ibland undrar jag vad jag skulle gjort utan dig! Du har verkligen ställt upp för mig vid svåra tider och speciellt nu när jag har varit lite deppat. You always make me feel better.

I detta underbara väder ska man verkligen inte sitta hemma så duktiga jag promenerade till Mariam och sedan begav vi oss till stan för att fika. Jag tvingade henne att smaka Espresso House's chokladboll som är GUDOMLIG!! De blev en latté för mig och en Chai för henne. HAHAHA vi älskar verkligen våra magar så hon tyckte likadant som mig att deras chokladbollar är TO DIE FOR. För er som inte har testat deras goda bollar måste göra de.

Sedan blev de en härlig promenad längs kajpromenaden och sen satt vi på gröningen med havet som utsikt och snackade och det var verkligen härligt. Synd bara att det blåste ganska mycket mot slutet.

Har verkligen haft en underbar dag och jag mår en aning bättre! Thanx babe




What goes around comes around!!

Jag vet inte vad jag har gjort för fel men detta är inte rättvist. Varför ska detta hända mig? Jag hoppas verkligen du får tillbaka allt detta du gör mot mig och lite till. Människa, du ska vara äldre än mig och därmed mognare men de är du fan ta med inte.
Jag önskar aldrig någon något ont eller är hämndlysten men dig önskar jag att du spenderar ditt liv ensam och att inte en jävel ens tittar på dig. Jag är så ilsken just nu att jag önskar dig döden. Det är verkligen inte likt mig men att man kan fucking bete sig som ett barn... Jag hoppas verkligen du läser detta och tar åt dig.
Herregud, asså allvarligt talat så har jag inga ord för hur man kan vara så himla omogen. Fast att jag gillar dig och kände något för dig så har ingen gått mig på nerverna som du har.

OHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


FC Barcelona!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!! Matchen var helt galen. 4-0!! Synd att dom inte spelade så bra mot Inter så dom kunde ha vunnit Champions Leauge. Men att vinna La Liga inte illa. Jag verkligen över lycklig och detta kommer att synas på mig.

I'M VERY VERY VERY HAPPY!




Idag gäller de!

Ikväll så är det avgörande vem som vinner La Liga. Jag hejar starkt på mina älsklingar. Dom vann inte Champions Leauge men jag tror starkt att ni vinner Ligan.
Så det blir att låsa in sig och stänga av mobilen för att se matchen. Det är verkligen stort och jag håller tummarna. Jag får också be för att Real förlorar, vilket ökar chansen att Barca vinner.

Hmm annars blir de att man bara tar de lugnt idag. Inget speciellt hände i helgen och det är faktiskt ganska skönt för då kan man verkligen slappna av.



(Min blivande man kommer vinna ikväll. I just know it)


That my heart is in two different places

Hatar att känna såhär. Hatar att vara i Sverige då man alltid får höra om andras problem. Har man verkligen tid och lust till alla andras problem när man själv är i en plats i livet då man behöver så mycket tid för sig själv?

Trodde jag skulle bli starkare efter Barcelona men HUR SKA MAN KUNNA BLI STARKARE NÄR ANDRAS PROBLEM DRAR NER EN??

Tycker att det finns större problem i världen och det är dom vi borde satsa på och inte små bagatell skit saker som folk tror är så jävla stora!!!
Blir så sur och arg när man inte kan släppa saker då de börjar bli OLDSCHOOL!!! Om de nu är så viktigt för dig och du mår dåligt av de så vad fan vill du få ut; vill du dra ner folk med dig så du inte är den enda som mår skit??

ÄR JÄVLIGT TRÖTT PÅ ALLT! Kan man inte få vara i fred ett tag?




Skönt att vara ensam ibland!

Idag tog jag en extra lång sov morgon. Vaknade vid 14 och det var verkligen skönt. Har inte gjort något speciellt idag. Det är så skönt att vara för sig själv ibland. Då kan man verkligen rensa hjärnan lite från en massa tankar.

Hmm jag är verkligen ingen morgon människa så jag fattar inte hur jag ens kan gå upp om morgnarna för att ta mig till skolan. Jag har insett att jag är en eftermiddags människa och kanske en kvälls människa.

Jag längtar verkligen till skolan är över :D så man kan njuta av sin ledighet. Hatar att man ska behöva jobba på sommaren. Men lite cash är inte fel.




Längtar till sommaren :D


Ledig....

Nu är man ledig fram till Måndag. Det ska verkligen bli skönt. Har haft en ganska lugn vecka förutom måndags. Vi har hållt på med mjölk och ost, och det har verkligen blivit mycket ost ätande denna veckan. Men det är gott så jag ska inte klaga.

Hmm vad ska man göra när man är ledig i 4 dagar. Ska man kanske läsa lite? Min syster frågade ifall vi skulle se på teater på Fredag och sure why not, alltid kul att göra nya saker hela tiden.

Har sovit "middag" idag så hela agen försvann där. Nu undrar jag va fan ska jag göra nu? Gå och lägga sig igen eller sitta uppe lite. Vi får se :D




If I can't have you the way
That I want then
I don't want nobody else



Tisdag!

Gud vad trött jag är idag. Har verkligen ingen lust till något. Jag vill hellre bara drömma mig bort till en plats där det inte finns bekymmer. Hmm finns det ens en sån plats? Tror knappast de.

Hmm idag var det relativt kort dag i skolan och det kan kännas riktigt skönt. Då kanske man orkar att läsa lite om en stund. Fast jag måste palla mig ner till stan och handla lite för ikväll blir de Ratatouille med lite korv. Fast jag kommer nog göra röran lite stark :DMmm det ska blir så gott så


<-- Levande man!

<-- Väldigt häftigt!!


Over my mind



(Bara du visste hur mycket jag tänker på dig och hur gärna jag vill se dig!)


Barceeeelona!!

Jaha då var man hemma efter en underbar resa till Barcelona. Jag kan verkligen förstå folk som blir kära i den staden, för de blev jag. Jag ville verkligen inte hem men var nästan tvungen hahah! Men jag planerar när jag ska dit igen och det får bli väldigt snart. Det var verkligen skönt att bara komma bort från allt. Jag tycker om att resa själv, fast ibland det hade varit roligt att ha med någon bara för att få dela med sig av upplevelserna.
Ville egentligen kolla på fotboll men jag trivdes med shoppingen istället. GUUUUUUD VILKEN SHOPPING!!
Jag önskade att jag tog med mig mer pengar och för jag ville handla mer OHHHH!!

En sak jag tyckte va dåligt med Barcelona var att det är verkligen inte handikappsanpassad. När jag skulle hem så fick jag bära min tunga väska upp och ner till tunnelbanorna. HAHAH de såg inte klokt ut.

Ohh längtar tills jag ska resa med mina systrar. Jag vill helst resa mycket iår och se mycket för sen börjar skolan igen så kan man inte bara ta ledigt.

<--- Mitt fina hotellrum :D

<--- Utsikten från mitt rum

<--- Stora shoppingcentret i Pl. Catalunya


Visar mer bilder senare

RSS 2.0