Plugg upp till öronen!

Om en vecka så slutar jag skolan. den 5 juni och sen blir de 3 månaders sommarlov. fan va skönt säger jag bara.
Men såklart ska vi ju döda ihjäl oss också med plugg. Inte ska vi ha det soft utan vi måste verkligen kämpa in till de sista. Jag har en inlämningsuppgift, ett projekt och ett prov som ska göras nästa vecka. Jag komemr dö snart. Men men istället för att sitta och njuta av vädret så får jag sitta och plugga, typiskt.

Idag fick de bli lite Köpenhamn. Hade det skit roligt. Först var jag skeptisk när de gällde vädret för det såg ut som att de skulle regna men det gjorde de icke. Såg på någon slags parad med olika dansare. Några som dansade salsa och några som dansade brasiliansk dans.

Efter en lång dag i Köpenhamn så fick åkte vi hem igen.


Hmm nu ska jag iväg och grilla med familjen. Gott gott.

ha de bra!

Ankara!

Igår helt spontant åkte jag, Lill mariam, Julia och två av hennes vänner till Malmö och till Ankara! Skit rolig stämning i bilen på väg dit och hem. Maten där kunde varit bättre.. Haha kom dit en dålig magdansös och ska jag vara ärlig så kan jag bättre!

Vi dansade och hade skoj! Köpenhamn snart :D

Såg på de sista avsnittet av prison break och gud vad jag grät. Förstår inte varför han dog? Japp Micheal Scofield dör.


Idag blir det plugg och inget annat.

Ha de bra

Dagens låt: What's a guy to do


Bästa reklamen någonsin!!!

Denna kan jag nog säga är den bästa reklamen hitills.
Den får mig verkligen att skratta. Bra Eniro!!






Kristi Himmel!

Jasså vilken tokig dag!
Först så vaknade jag och ville verkligen inte till skolan men var tvungen. haha. Sen så dum som jag var för stunden så trodde jag bussar gick som vanligt men icke sa Nicke, bussarn gick en gång i timmen och jag hade precis missat bussen. Så jag fick gå hem igen och som tur väl så var Emma inne på msn så jag kunde skriva att jag kommer bli sen. åkte till skolan och fick saker klart för mig.

Sen blev klockan 12.30 och jag vill inte hem så åkte en sväng till Ida i Kävlinge. Sen vidare till Center Syd. Hmm vi var där knappt innan min syster fick damp och skulle hem. Lille Oscar kunde inte vara still.

Sen hem till Helsingborg, in på Maxi och sen hem och laga mat. Mums mums.

Nu ska jag dega framför soffan och inte göra ett skit.


Ha de bra

Fredag!

Nu är veckan över, har haft det så trevlig på praktiken. (egentligen är inte min praktik över för jag ska dit på måndag också). Jag har lärt mig så mycket den senaste tiden, speciellt allas namn som är så svårt. Haha!

 3 veckor kvar till sommarlov och det känns så jävla skönt. Fast ändå blir jag så stressad, för jag vill hinna med så mycket och hela nästa vecka ska jag stor plugga till min tenta den 2 juni.

Idag ska jag ta de lugnt och bara vara. Imorron blir de grillning hos Ida plus lite eurovision song contest! Hoppas verkligen inte Marlena vinner, för då skäms jag.

Nu ska jag kila iväg och fixa saker och sånt.

PS de mest pinsammaste hände mig idag, men jag tänker inte berätta.

Puss puss

Dagens låt: What is love


14 Maj!

Idag var jag på bio med eleverna och såg "I taket lyser stjärnorna". Den var ganska sådär, inte alls som boken för det är mer action och den stämde inte riktigt in. men det var ju roligt att alla sjuorna gick och såg den, men dom kunde inte hålla sig tysta, gud vad dom snackar och prasslar med godispåsar.

Sen hemma och städa och tvätta. Har ju världens grisigaste bror hemma. hahah!

Nu ska jag vila för jag har gjort mycket idag och sen blir de Maxi, ska handla lite till lördag :D:D

Ha de bra!

Onsdag!

Kom hem för en stund sen från praktiken och det känns så härligt att få vara hemma. Gjorde en jävligt god maträtt, nog den godaste på länge. Min egna version av "pasta Carbonara" Mums mums.

God vad jag är trött, praktiken tar verkligen kol på mig. just nu känner jag att jag vill ha en veckas sömn. Jag lägger mig tidigt och så men det är så svårt att komma upp. tips någon?

Imorron ska jag på bio med klassen och titta på en film som jag inte vet vad den heter.

Såg på One Tree Hill nyss och jag fick såklart tårar, först för att det var så gulligt när Lúcas och Peyton gifte sig plus att hon är gravid men sen blev de andra tårar. Peyton kommer kanske dö... :'( neeeej noooot her. Och nästa avsnittet är sista avsnittet för denna säsongen. Hur ska jag klara mig utan One Tree Hill??????? Hoppas hon klarar sig. I really hope so.


                         


Tänk så var de på riktigt, dom hade passat sjukt bra ihop. Eller jag och Lucas???


Denna bilden är så fin



Ohhh :(


ialla fall, såg också på How I Mey Your Mother som då är helt klart roligare. Men snälla när ska man få reda på vem han gifter sig med. Come on.. börjar de inte bli lite uttjatad? Hur mycket finns de egentligen och berätta för sina barn?

Och så på The Hills och faktiskt så har jag börjat tröttna lite. Kanske har fasnat för One Tree Hill ännu mer...??? Fast än One Tree Hill inte kommer visas mer, för den kommer att ta slut någon gång, det är inte som "våra bästa år", eller "glamour" hahah så kommer jag alltid att älska den serien.

Hmm hann fundera lite på vad jag ska som sidoämne, och jag tror jag vet vad de är jag vill ha, bara om de är möjligt. ska berätta mer efter jag har pratat med en studievägledare.


Ha de bra!

Lördag!

Idag är de lördag och jag är helt trött efter en veckas praktik. det tar verkligen på ens krafter. Men det är så himla givande och så himla roligt. Förutom att jag fick reda på att jag inte ska ha min handledare nästa år. hon ska ha en 4:de klassare. Så undra vem som blir min nya handledare??

Hmm har varit så hungrig idag så det fick bli pizza. Jag ångrar mig riktigt mycket nu, men men jag orkade faktiskt inte laga mat.

Såg på Prison Break innan idag och det blir bara mer spännande. Vem ska Scofield välja, Sarah eller Linc?? Ohh sicken bitc Christina är.


Ohhhh såg igår på One Tree Hill. Nästa avsnittet är sista för säsongen. Jag vill inte. jag får tårar bara av att se den. Min absolut favorit serie.

Haha tänkte för ett tag sen vilka mina 3 favorit serier är och de är ju helt klrat.

1. One Tree Hill
2. The Hills
3. How I Met Your Mother.


Idag ska jag bara ta de lugnt. Ska titta på tv, och ta de lugnt.

Dagens låt: Patron




ha de bra!

RSS 2.0