Lördag!

Nu är man äntligen lång ledig och sjuk är man. har legat hemma med feber och halsfluss. panodil hjälpte inte så man fick sticka till sjukhuset. Inte mycket kö så det gick snabbt. Fick mitt pencillin och tog det. Mår mycket bättre fast kan inte äta. har ätit skit dåligt, igår åt jag lite på jobb men idag kunde jag inte alls äta. för hoppas att jag kan äta imorron. Vad ska man göra idag. Efter att ha sovit hela dagen och sånt så vill jag nog hitta på något. Det får bli hem till min bror och sitta med hans fru.

Ha de...


Midsommar!

Hello!
 Idag är det dagen  efter midsommar och man är lite trött. Firade midsommar hon min syster i kävlinge och det var skoj. men först ska man jobba så det gjorde jag och stack direkt till kävlinge. Tåget jag skulle med var en halv timme försenad och jag hatar sånt.

Ialla fall när man väl kom fram så var de folk där så man var tvungen att hälsa på alla. Drack lite bål som jag inte tyckte om men men det fick gå. Man åt ganska mycket och det var inte allt jag kunde äta för jag är lite kräsen när det gäller mat. Ingehn sill och ingen korv och ingen köttbullar eller någon lax så det fick bli bröd och potatis och lite sås hahaha. sen sjöng vi och sånt som man gör på midsommar haha. en kul kväll med syrran haha!

Idag ska jag ha en liten fest hemma. ska bli lugnt.


RSS 2.0