När är de min tur?

Hösten är här och då betyder de att de flesta blir deprimerade. Jag vill inte bli deprimerad fast jag vet till 129 % att jag kommer att bli. Jag behöver därför åka bort men vart och med vem. Inte lätt att hitta någon som vill eller kan åka bort.
Min bror fick en liten pojke (dock var de hans fru som fick gå igenom förlossningen) för några dagar sen och en liten söt William Andreas Mourad. Tårarna bara rann i måndags.. Jag är så himla glad för min bror. Hade inte trott att min lillebror som bara för typ ett år sen var den mest omogna killen.. Men han har blivit vuxen och tagit ansvar för sitt liv och nu har han även en liten pöjk att ta hand om. Jag är så stolt över dig brodern min!
Hmm så nu är de så att alla mina syskon har nu barn förutom mig. Kan detta betyda att mina föräldrar kommer pressa mig som fan?
Haha dom förstår inte att jag kanske inte vill.. Jag menar att jag kommer kanske alltid ha samma värderingar i framtiden som nu, eller så kanske jag kommer ändra mig. Jag kan inte svara för hur jag kommer vara om 5-10 år. Och hittar man den rätta (vilket i dagsläget känns som omöjligt) så varför inte? Men frågan är.. När är de min tur?


RSS 2.0