Somethings may not go as i thought they would.

Kallt kallt och kallt. vad är detta för väder vi har fått? Ska det redan bli höst och ska det redan mörkna? Vill komma bort i värmen och bara vara för mig själv ett tag. I have a lots of things on my mind. And some people don't make it easier.

Anyway. Har min sista examination på torsdag och just nu känner jag att jag har lust att skrika. men det ska nog gå bra..


Mamma och pappa är borta för ett tag så nu är det jag och min lillebror som är hemma och softar. Men han kommer jobba mycket så jag kommer inte träffa han så ofta.


That was all for today.

See you soon..

Im afraid

En helt sjuk vecka! Det är som att everything I wished for is comming true. Jag har haft tålamod och finally allt går som jag vill. Men det är a matter of time when things turn around again.

Ialla fall har pluggat som fan på dom två sista uppsatserna som ska lämnas in nästa vecka. Sitter hemma och bara försöker koncentera mig men nej nej nej det går inte.

Ska träffa Mariam snart och snacka lite skit med henne. Haha och göra oss en skit god vattenpipa. Sånt tycker vi om :D:D

Såg dom nya avsnitten av One tree hill och The hills igår.. Ohh längtar till nästa avsnitt.

Fick reda på av en klass kamrat att The hills is fake! Så förbannad jag är.. :( eller så är det jag som lever i förnekelse.


Ska göra mig i ordning nu...


ha de


Skola skola och mera skola


Gud vad skönt att det är fredag. Har haft fullt uppe med skolan och skolarbeten.

Har fullt upp med min examination 2. Jobbat med den i gruppen hela tiden men jag har en sån tur att jag hamnade i en bra grupp. Vi klarade oss igenom den och vi klarade uppgiften. och det blev precis som vi hade tänkt oss.


I dagarna har jag inte gjort så mycket. Var på körskolan idag och körde och som vanligt så har vi skit kul jag och min lärare. Haha, men jag vill bli klar med den och snart är jag det.
lite senare ska jag dra till stan och fika lite med en gammal kompis som jag inte har träffat på länge.

I helgen blir det fest...




RSS 2.0