Fest igår!

Jaa.. Igår var de fest och jag gick dit with my girls.
Den var så där men jag gjorde det bästa av situationen. Haha jag hade riktigt kul. Att få umgårs med sina vänner och skratta åt folk haha.

Nu ska jag ha en lugn och skön helg.


Köpenhamn

Ja igår var man i Köpenhamn med Lill Mariam för att fira hennes födelsedag. Det var kul. Vi gick till ett ställe för att röka vattenpipa för vi har inget sånt här i Sverige vilket är tråkigt. De som var tråkigt med stället var att det fanns ingen mat. Haha men det var mysigt med skönt musik.


Grattis ännu en gång Mariam.

 


Är på praktik!

just nu har jag 2 veckors praktik på en skola. Tråkigt är de för jag har haft problem med min praktik. Jag verkligen hatar henne som har hand om studenterna. Riktig bitch!!!

Ialla fall så jag är ganska trött om dagarna. Försöker hinna med annat också. Kan ni förstå hur de känns att vakna varje morgon och inte vilja vara på någon plats. Just nu känner jag så när jag är praktik. Jag vill verkligen inte gå dit och jag är nästan tvungen till de. Är där och ugglar i några timmar och sen hem. Sköönt att de är bara 2 dagar kvar. Jag ska säga till min metor att jag vill byta för de är ett skit ställe.

Ialla fall nu ska jag stor städa hemma och sen om jag hinner så ska jag iväg och träna.


I'm back!

Har haft strul med dator och nu har jag köpt en. Haha. Är inte så van vvid bärbara datorer men jag lär mig.

Nu ska jag städa och sen träna. Det blir lite bilder sen.


En ny tatuering!



Är sjukt nöjd. Gjorde ont men jag överlevde. Min på foten gjorde mer ont kan jag säga. Men jag hade Cia vid min sida som stöd. Tack gumman!



Jag har icke glömt dig.

Nej minsann. Idag är de kanelbullens dag och jag har inte glömt de. Efter att ha städat som en galning idag så begav jag mig på Ica Maxi. Jag köpte mig en kanelbulle och sen begav jag mig hem igen.


(på väg till Maxi. Dom säger efter varje regnskur så kommer solsken men va fan säger dom om blåsten?)



(haha den ser missbildad ut men vafan den smakade som en vanlig kanelbulle)

Ska plugga lite nu.


Är det någon mer än mig som..

.. har glömt att de är kanelbullens dag idag? Första söndagen i oktober. Hmm hur ska jag göra då? Haha jag står knappast och bakar själv en massa kanelbullar utan jag går till den närmaste bageri och köper en eller två stycken.

Vad händer idag? JO vaknade tidigt (brukar vara tidigt för jag sover annars lääääänge på helgerna), och jag håller på att tvätta som fan. Sen ska jag stor städa hela lägeheten och jaa sen blir de plugg. Imorron händer det något som jag verkligen ser framemot. But I can't tell you yet.

Ha de bra!


haha!

HAHAHA! Jag läste vad jag hade skrivit på förra inlägget. Novembet. Vafan är de med mig vill jag redan att de ska vara november. Nej nej vi håller oss till Oktober.

Var med Lill Mariam istan. Tyvärr är de tråkigt väder så vi sprang igenom stan. Problemet med oss är att vi bestämmer att vi ska äta men aldrig vart. Ibland kan vi sitta i timmar och fundera på vart vi ska äta. Men idag blev de vårt China-ställe. Stekta nudlar med räkor är bäst.

Glömde såklart ta bilder. Eller rättare sagt att jag kom på de efter jag hade ätit halva tallriken.

Sen var vi på Pistachia och käkade glass och drack deras dricka. Vi får passa på medans de ä billigt.

Är de någon mer som ska titta på Barcelona matchen idag?

Lördag den tredje november tvåtusennio.

Då var man hemma ifrån jobbet och har duschat. Ska snart sticka till stan och möta Lill Mariam och ska käka något. Vi får se va de blir.


Ska ta med kameran och ta massor av bilder.

Friday!

Då var de fredag idag och de känns. Jag var väldigt trött i morse så jag kände att jag förtjänade en sovmorgon så jag sov gott idag. Vaknade lagom till Våra Bästa År.

Igår, under mitt dagliga besök till maxi, så hittade jag ett par skor. Ett par fejkade Ugg's så jag köpte dom. 199 kr för ett par. Visst de är inte samma kvalitet som ett par riktiga australienska Ugg. Men va fan för 199 kr så förväntar jag inget annat. Och på Tisdag ska jag hämta mina boots och på Måndag så händer det något som jag inte vill berätta än. Jag berättar efteråt.

Nu blir de vila med lite Pistachia godis och TV. eventuellt film.


...

Efter en lång dag i skolan så ville jag bara fly. Klarade muntliga tentan men det var bara att jag ville kräka.

Ialla fall fick ringa runder till olika sko butiker och efter några samtal så hade håkanssons dom på lager och skickar dom till butiken så jag får dom på tisdag :D

Nu blir de spaghetti och köttförssås som jag har längtat efter

RSS 2.0