Valborg!

ja då var de den 30 april idag och så fint väder de är. Jag orkade inte gå till skolan idag. Jag har inte mått så bra dessa senaste dagar så jag kände inte för att gå till skolan. Mitt störsa problem är att jag måste vakna 3 timmar innan jag ska till skolan för de tar mig 1.5 timme att åka till skolan :(

Har varit lat hela dagen, legat i sängen och bara tänkt. Tänkt på allt möjligt. Men nu måste jag fan ta på mig och göra mig iordning för jag ska träffa Lill Mariam sen och hitta på något. om hon nu orkar. Hon har börjat jobba nu och jag vill också jobba. Måste hitta mig ett riktigt jobb.

Ska ta på mig nu och kila iväg. Ha de


En ny jag!!

Idag har jag varit hos frisören och fått mitt hår fixat. Glad är jag för jag behövde de verkligen. Jag hade slitet hår plus mitt hår var orange. Kapade av halva håret och färgade brunt och nu är jag super nöjd. Steve Tack för hjälpen :D:D

Sen blev de en runda i stan med lill mariam och letade kläder min fest på fredag. Hittade en fin klänning och den ska jag ha på mig. Ska bli så kul på Fredag! Jag längtar.

Sen blev de Haket. Vad gott de var! Mums mums.

Nu sitter jag och planerar vad jag ska ha för mat på fredag. det ska inte vara så mycket mat tänkte jag. Något enkelt och gott. typ pannkakor :D:D haha nej nej inget sånt. men jag vet vad jag ska. Imorron blir de att handla lite och sen städa lite hemma. Vill inte att mina kläder ska vara framme när mina gäster kommer.

Nu ska jag skriva en inköpslista.


ha de bra!

Dagens låt: Invisible


Söndag!

God eftermiddag! Haha

Jag har en sån fruktansvärt huvudvärk som inte vill försvinna. Kanske jag är för trött och måste sova en timme till??

Har varit en lång vecka tycker jag. jag har inte gjort så mycket känns de som. Hmm var i fredags och passade lilla Oscar och sov över då i Kävlinge. Hmm igår fikade jag med Lill mariam på Mezo och jag ska aldrig mer dit. För att göra en lång historia kort så tror jag att dom tar gammal mat och lägger de på en annan tallrik. Förstod ni vad jag menar? kallt som fan så satt vi ute och åt. Maten smakade inte lika bra när jag höll på att frysa ihjäl men en vis person insisterade att sitta ute. Vidare mot Graffiti och tog mig något varmt för jag frös ihjäl.
Sen blev de hem till mig och gjorde en vattenpipa :D:D Sen gick lill Maiam hem och jag satt och planerade för den fest som ska hållas hemma hos mig på fredag och jag tror jag vet vad jag ska ha för fördrink och för efterrätt men inte de andra.

Idag ska jag putsa fönstern tänkte jag och städa lite. :D

Ha en bra dag

dagens låt: Lonely Girls Club


Långfredagen!

En underbar dag!
Först vill jag välkomna detta underbara väder! Hej hej!

Idag har jag varit hos Lill Maryam och gjort smoothie och vattenpipa och njöt av vädret. Och av folket som gick förbi hennes balkong. hahahaha!

Vi åt massa godis och drack våra smoothies och så klart rökte vi vattenpipa. Gott gott.....

Sen gick vi till ett ställe och åt Kebab och den var faktiskt god och vädigt mättande. Vi kallar oss för "testpatruller" Hahaha!! Vi blev så mätta att vi tvingade oss själva att promenera. Vi gick en lång lång promenad. Snackade en massa skit och skratta åt folket omkring. Vi gick vid hamnen och promenerade där. Så fint väder. Sen blev de lite för kallt så gick hem igen-

En sak vill jag påpeka. Tjejer det är inte sommar än, varför har ni på ert korta klänningar och kjolar. Solen har bara varit framme nu i några dagar och vi får ta de lugnt. Jag hade jacka ocg frös tänk då dom tjejerna.. Gud!


Nu är jag hemma och ska dricka något varmt. Fryser ihjäl.

Ha en fortsatt trevlig kväll...

Gud vad jag är hungrig!

Hmm idag har jag tagit de lugnt! Kollade på film innan och den var fruktansvärt tråkig! Marley och Jag. Ingen film jag rekommenderar! Jag har inte kollat på film på evigheter. Jag är mer en serie-människa.

Hmm har börjat titta på Private Practice Och den är faktiskt bra!

Min mage kurrar och har kurrat den senaste timmen. Vet inte vad jag ska äta! Men hungrig är jag. Jag har ingen lust att laga något. Jag kanske bör gå och handla något. Dom har i och för sig öppnat 7 eleven vid mig men jag vill ha något gott.

Får fundera på vad jag ska äta!

ha de bra

Våren är här!

Det har varit sånt underbart väder igår så jag var istan med Lille Marjam och Zeinab. Härligt var de. Och mycket folk också. Fast att solen har kommit fram och de och ca 10-15 grader varmt ute så behöver man inte överdriva och ta av sog. Såg några tjejer på stan med korta shorts och det är inte sommar än så ta på er!

Idag ska jag iväg till väla och kolla vad som har får något där!

bye bye!

RSS 2.0