Dagen jag har väntat på...

...är äntligen kommen. Jag har väntat på denna dagen nu mer än en månad. Jag är så himla nervös inför idag. Jag har upplevt tårar, svett, skrik, nervösitet, skratt, glädje och ännu mer skratt och ännu mer glädje. Och sen allra första början så jag har trott på er, att ni skulle komma så här långt, och mycket riktigt gjorde ni de också. Jag är så himla stolt och utan dig min älskade Xavi så hade ni inte kommit så här långt. Nu är det bara en match kvar och jag kommer sitta som en galning och titta på när ni vinner matchen.


(en vacker dag så blir de vi hahaha )


Livet är så underbart!

Nu efter min deprimerande period så tycker jag att livet är så underbart. Det är som hon spåtanten sa till mig i Santorini "att jag njuter av livet" och det gör jag verkligen. Jag tänker inte på kärleken lika ofta längre, jag har en massa underbara vänner och min underbara (ibland) familj.
Och jag hoppas denna känslan håller i länge nu och inte blir deprimerad igen till vintern. Haha!

Nu är allt pirrigt inför söndagsmatchen då de är final i VM. Jag hoppas min älskade Xavi vinner :D Jag kommer vara så nervös. Det bästa är att inte se matchen, men jag måste se min blivande :D



(denna låten gör mig lycklig)

Long time no see!

Yes, det var ett tag sen jag bloggade. Kanske för jag inte har haft tid eller lust. Men jag ska försöka förbättra mig. Min kamera blev ödelagd i Santorini så nu kan jag inte ta bilder under sommaren. Känner inte riktigt för att åka upp till Väla och handla en nu.

Santorini var helt underbar. What happens in Santorini, stays in Santorini! hahahaha.... Stranden och maten och vädret var helt underbart. Hotellet vi fick var väldigt mysigt och det låg nära till allt.

Nu har jag börjat jobba natt och det är verkligen roligt och jag har undrat varfgör jag inte har gjort detta innan. Jag har så himla kul och att vara uppe på nätterna och sova på dagen är verkligen min grej. haha!

Hmm vad mer ska jag skriva. Jag får fundera lite och återkomma!
(flygplansbild)


RSS 2.0