Im so bored!

Kom hem från skolan ganska sent idag. Började 15.15 och slutade 17.00. Idag ville jag vara duktig och gå till skolan plugga till grammatiken. så jag sätter mig vid den absolut tysta rummet i (orkanen)biblioteket och skulle plugga. Satt fint och ville så klart intestöra dom andra. jag läser ca 20 sidan innan jag märkar att jag håller på att somna och kan inte hålla ögonen öppna. Gud vad jag blev trött och inte för att överdriva så somnade jag. Sen fick jag tvinga mig själv att vakna med att göra lite övningar i övningsboken. jag kunde inte sova där, haha det hade varit pinsamt. fast det hade nog varit skönt.

Hmm jaa sen kom jag till Helsingborg och var så sugen på kebab så det fick bli de. Köpte såklart en till min lillebror (jag är en snäll stora syster) Jag Tycker det är konstigt hur näa vi har blivit med tanken på hur vi var när vi var yngre. Vi kunde knappt vara i samma rum utan att bråka. men nu är vi så nära!
 
 <-------- Här är han! han jobbar på Mc såklart :D


Just nu ska jag spela spel. www.king.com har blivit min nya kung haha! Lyssnar på The Voice internet radio!!

Och såklart ska vi ha en dagens låt också!

Dagens låt: Comfort



Ha de!

Shoppat shoppat shoppat!

Igår bestämde jag och Emma att vi skulle gå runt i Malmö lite. Så vakna tidigt och åkte ner till malmö. Köpte den väskan som jag var så kär i och som tur vad de för det var den sista kvar i butiken. Sen blev det lite shopping och vi avslutade med lite fika på Espresso House. Jag köpte en sån där Mocca Latte och fyfan va äcklig den var. Den var alldelses för söt och den var inte alls god. Synd. Fast egentligen dricker jag inte kaffe. Kanske någon gång gör man en kopp nescafe.

Sen åkte vi till skolan och hade TRÅKIG grammatik. Det är tråkigt när man inte förstår de. Får sitta och råplugga i helgen och hela nästa vecka.

Just nu är jag vrålhungrig och vet inte vad jag ska äta. Har inte orken till att laga mat och har inte orken att gå och köpa något. För se vad jag ska göra!


Ha en fortsatt trevlig dag, för det ska jag ha hihi!

Riktigt trött!

Jag är trött idag, konstigt för jag la mig kl. 21.00 igår och sov som en stock i 9 timmar. Iväg tidigt till skolan och det kändes. 06.45 tog jag tåget och det var alldeles för tidigt för mig. Men skönt att säga att jag börjar sent denna veckan. Jag har lite saker som jag ska göra denna veckan.
Just nu håller jag på med grammatik i skolan och GUD VAD TRÅKIGT. Kanske för jag inte förstår något. Verb Phrase och clauses och en massa annat som jag måste kunna utantill.
Förvånar mig inte om jag kuggar på denna tentan för jag fårstår absolut ingenting och jag är på VARENDA EN FÖRELÄSSNING.

Hmm ihelgen var det en ganske lugn helg. Var på Oscars 1 års dag och så smart som jag är så glömde jag ta bilder. Åt en jätte god middag som min syster hade lagat. En GI inspirerad middag med GI kakor som efterrätt. gott gott.

Igår var jag med en kompis. Vi åt på en thailändsk ät-hur-mycket-du-vill buffé och så klart vi åt som djur. Haha Marjam vi är verkligen testpatruller. Vi testar olika ställen och vi har många kvar att testa!

Hmm nu ska jag ta det lugnt. Var idag på väla och köpte en vårjacka som jag hade lagt undan från Gina! Marjam tycker den är fin på mig men jag tycker jag är lik en pingvin. haha sån som är längre på baksidan.

Vill sätta upp bilder men bloggen vill inte ta emot mina bilder.


Men det blir ändå en dagens låt: Fling



Tingeling!

Skoltrött?

Ohh jag har lite och göra i skolan just nu och jag är undrar om jag verkligen orkar gå i skolan. Jag kanske ska hoppa av och göra något helt annat. Hmm jobba i en skobutik :D Hade hade verkligen varit något. Eller plugga till tandhygienist, men orkar jag med att skrapa tandsten dag in och dag ut. Titta i andra människors munnar. Hmm jag är lite klyven med vad jag ska göra i mitt liv.

Men än så länge så får jag hålla ut och KÄMPA!!!!!

Min klasskompis Emma ska hoppa av skolan och vem ska jag plugga med i skolan. Hon var den enda som jag kom överrens med i min klass och som var rolig. För det behöver man, speciellt nu när jag håller på med grammatik som är såååååå tråkigt.

Helgen ska jag bara ta de lugnt. Idag ska jag till stan och köpa en present till lille Oscar och sen träna med min bästis/träningskompis Marjam. Sen on Sunday är det Oscars 1 års dag så då blir de lite kalas. Den lille räven har blivit stor.


Ja men nu ska jag ta de lugnt.

Haha!

Happy Valentine alla!

vad skönt det är att det är äntligen helg. Har sovit halva dagen och ska nu iväg till Maxi!
Hmm vad ska man göra idag då? Ska nog bara ta det lugnt och ska titta på lite serier som jag har laddat ner. Det blir CSI NY.



 Haha bilden jag tog för mitt busskort :D


Dagens låt: Heels On




Ha det bra!

Plugg!

Det var verkligen ett tag sen jag skrev här! Får skärpa till mig nu! Jag har haft fullt upp med skola och annat! Jag har tenta på fredag och ska plugga ihjäl mig med Emma till dess! Tenta på fonetik! Kul faktiskt men lite förvirrande med alla schwa och annat.

Ska plugga lite och dricka något varmt!

Ha det bra!

Dagens Låt: Girl gotta girlfriend


RSS 2.0