Kommer jag någonsin hitta kärleken?

Såg nyss en film med Jennifer Lopez och fick den känslan, kommer jag någonsin hitta kärleken? Kommer jag hitta någon som jag kommer bli kär i och som kommer bli kär i mig? Jag trodde jag hittade den personen men det verkar inte så. Fast än jag hoppas så vet jag innerst inne att de aldrig kommer hända.
Sen är frågan var ska man hitta Mr Right? Nätet.., krogen.., skolan..? Det verkar som att alla bra killar inte finns. Jag vet att jag inte ska tänka på kärleken, det kommer när det är rätt tid men jag kan inte hjälpa och undra ifall jag någonsin kommer hitta kärleken. Bara den känslan att snacka med någon, träffa någon.
Ibland önskar man att sitt liv var som en hollywood film då allt är så perfekt.





Undra vad jag skulle gjort utan....

...min Ipod? Den har verkligen varit med om mycket och hjälpt mig ur svåra tider i mitt liv. Den har hållt perfekt nu i mer än 2 år och som sagt den har verkligen hjälpt mig då jag hade det som svårast.

Hmm nog om min stora kärlek nu (min Ipod då).
Har varit så fruktansvärt trött dessa dagar. Har både sovit på dagen och hela natten men ändå känns det som att jag inte får sova något. Jag sover på tåget till skolan och sen hem. Hmm detta är bara ett tecken på att jag behöver en semester! Soon, very soon!

Nu ska jag titta på min blivande man Xavi!


(låten är så underbar Kalthoum)



Nope!

Nähe då var de inget speciellt som skulle hända i helgen som jag trodde. Det var bara inte menat att jag skulle iväg, för jag det jag hoppades på hände inte. Hmm men vem vet vad som hade hänt.
OHHH så sur att inget blir som jag vill att de ska bli.

Jag kommer väll dö ensam... hahaha!



Nu ska jag njuta av vädret :D

 (I helgen när jag körde)



Everything happens for a reason

och det tror jag verkligen på. Jag tror att Gud ville att jag ska stanna kvar i Helsingborg för en anledning och jag vill gärna veta vad anledningen är. Jag hoppas på en sak och snälla Gud hoppas det är därför.
Igår var de en kaos dag och jag tackar Gud att idag inte var som igår för då hade jag flippat ut.

Nu ska jag göra mig en vattenpipa och sitta för mig själv en stund. Jag ska tänka lite på vad jag vill. Men det är inte säkert jag kommer fram till något.






Varför skulle askmolnet komma just nu?

Jahaa, då blev resan till Stockholm inställt p.g.a vulkanutbrottet. Nu får vi stanna hemma. Jag som verkligen såg framemot att få komma bort lite och bara ta de lugnt, plus att det är första gången jag åker till stockholm. Jaja, man får bara se de på de positiva (om de ens finns). Det kommer fler gånger hoppas jag!




You give me a feeling that I never felt before
And I deserve it, I think I deserve it
Its becoming something that's impossible to ignore
And I can't take it
I was wondering maybe
Could I make you my baby
If we do the unthinkable would it make us so crazy
If you ask me I'm ready, I'm ready, I'm ready
If you ask me I'm ready, I'm ready, I'm ready

Why give up before we try
Feel the lows before the highs
Clip our wings before we fly away
I can't say I can't compare
I'm suspended it the air
Won't you come be in the sky with me


(Can't stop thinking of you)

Denna underbara söndag..

.. och jag har absolut ingen lust för att plugga. Men tyvärr måste jag för arbetet ska vara inne idag, eller ja imorron men jag ska skicka in den idag.

Hmm har inte haft tid med att skriva för jag har verkligen varit upptagen men så mycket annat. Men snart så är jag lite ledig. Imorron åker modern min och Underbara Jaber kommer hem från Polen. En tanke går till folket där nere.

Snart åker jag med Mobär till Stockholm. Det ska verkligen bli kul för jag har aldrig varit i huvudstaden. Ska bli skönt att bara ta de lugnt och få vara med henne lite själv.

Hmm annars mår jag sådär. Tänker fortfarande på dig och har svårt att släppa dig.

Nu ska försöka plugga lite

Så omoget beteende...

..du har. Jag kan inte förstå varför? Är det något jag har sagt eller gjort? Varför ska det vara så komplicerat?
Att man inte bara kan vara ärlig.

Men vad har jag egentligen förväntat mig? Att du ska svara mig och vara ärlig? HAHA Verkligen inte!!

Jag har inte uppdaterat på ett tag för jag har haft väldigt mycket att göra. Jag har skrivit tenta i Livsmedelskemi och den höll jag på till 06.30. Hade nog inte klarat de om jag inte hade haft McGee Boken "on food and cooking".

Nu är jag ledig i några dagar från skolan och jag ska jobba i helgen hade jag tänkt. Fick jobba natten i sommar. Jag hade först velat jobba dag/kväll men vill gärna prova på och jobba natt och så fick jag de. Det blir inte lika många dagar men de blir nog lika mycket betalt.

Vad händer idag? Jag vill nog till väla en sväng och köpa något till mig lillebror som blev 20 i måndags.

Snart så reser jag. Förutom mig egen resa så blir de en resa till Egypten med mina systrar.



RSS 2.0