Helt underbart!

Idag är det en underbar dag. Jag är på så gott humör vet inte varför. Vaknade helt utvilad. men jag låg på soffan och tittade lite på tv och snackade i tele :D.

jaa tog ett tag innan jag hade orken att gå upp ur soffan och in i duschen. Skulle titta lite i stan på julklappar men jag gör de imorron istället med Bär på Väla.

Tittade på nya avsnittet av NCIS. Fan va het Dinozzo är. Fan att han är äldre.... Jag vill hitta mig en snygg rik kille var kan man hitta dom.?

Jag är på så gott humör vill bara gå ut och dansa och ha kul.

ha de...


Sicken helg

Jaa då var helgen över och igår var man död vid 6-7 tiden.
Lördag gick ganska fort. Man var på jobb på morgonen och sen till stan för att handla en present till Laila. Hem snabbt och sen ringer Mariam att vi ska ses halv 7. Kollar bussen den kommer 6 shiiit har 20 min på mig att ta på mig och sminka mig och sånt har inte ens börjat. men de gick hahaa. Var på Lailas förlovning. va fin hon var. Håret och klänningen och allt. det va inte så mycket folk men de gick. Hon är ju trots allt mig kompis haha.
Var hemma runt 00. fick lägga mig direkt för att kunna vakna till jobb. helt död vaknade jag 5,30.
Jaa sen va man på jobb. herregud trodde jag skulle dö på jobbet. Trött som faaan men jag överlevde.'

Sen när man äntligen var hemma så började jag känna mig helt off. jaa va ska man göra. Satt och tittade på tv och tog de lugnt gick in och duschade och sen gick jag och la mig 22. Sov såå gott tills den där jävla Electrolux ringde för att laga mig kyl.

var på körskolan och körde idag. haha jaaa. Hon tycker jag är skit duktig och att jag kommer få de ganska så snabbt. Hmm tror hon jaaaa kommer inte klara de. fattar inte teorin. Men visst, får jag de så är det nog ett mirakel.

Nej de va nog allt från mig för idag. Ska påväg till jobb nu snart. Slutar 9 oooo va drygt. haha

Sista avsnittet

Neeej. Jag tittade precis på sista avsnittet av The Hills för säsongen. Mycket spännande saker hände och jag längtar bara till dom nya avsnitten senare. Äntligen har Heidi lämnat idioten spencer och vad händer med Lauren och snyggingen Brody??? Är det något på G?? Och nu ska hon åka till Paris, hon fick sin andra chans. Spännande som faaaan.

Imorron är det Lailas förlovning och klart man ska dit. Vad ska jag köpa och först och främst vad ska jag ha på mig. Måste sola lite kan inte vara lika blek som ett lik haha. Vad ska man köpa?? en blomma kanske eller kanske ett presentkort? Vi får se. Hoppas de blir bra.

Ska snart åka på semester med min syster Caroline och hennes lilla Miranda. Fan va kul vi ska ha de. Koppla av och ta de lugnt. Men men det är nog allt för idag. Är skit trött efter en riktigt lång dag på jobb. Ska jobba imorron, söndag och måndag sen måste jag ta tag med teorin. Måste blir färdig med körkortet¨. Man känner sig friare då haha.

Allt ifrån mig. ska duscha snart och ta de lugnt framför Tv:n.

Ciao

Vad ska man göra idag??

Idag var de söndag och vad ska man göra idag. Kom innan hem från Kävlinge har sovit över hos min syster Ida! Trött är man för att man har inte sovit ordentligt. ialla fall kom hem och ska hjälpa mig bror flytta faaan. Pallar verkligen inte men man måste hjälpa familjen haha.

Annars jaaa ska mysa lite framför tv:n lite senare.


Ha de!

OHH MY GOD!!

Tittade på The Hills nyss. Oh my god! Det blir mer spännande och spännande och nästa avsnittet är sista avsnittet för säsongen och gud vet när dom nya kommer om de kommer får se. Är glad för Audrina som äntligen har hittat en "keeper". Och vad kommer att hända med Brody och Lauren?


Väla!

Jaha då var de fredag. Var ska man göra ihelgen då? inget planerat. Skulle egentlgen till Köpenhamn men en viss person har inte tid. haha!

Var på väla med min lilla tös Bärson. letade i alla affärer efter något att ha på sig på nyår. Hittade inget :( Det får bli en liten shopping tur till Köpenhamn där hittar jag säkert. Skoj att hitta på något till nyår. Ska jobba både jul och nyår. Men efter jobb kan man hitta på något.

Jaaa vad mer ska jag skriva. Har varit på sjukhuset idag och tog mitt sista blodprov för hoppningsvis. Ska ringa till dom nästa vecka och hoppa jag får positiva svar. haha.

Pratade med Bär innan och jag har haft en gång i tiden i mina framtidstankar att bli en engelsklärare. Tycker om engelska. Bär ska kanske söka in till lärarutbildningen i stockholm och det gjorde mig lite sugen på det också. Vill verkligen göra något med mitt liv inte bara jobba. Utan bli något som jag har drömt. Haha
Jag gick in på www.jobbkoll.se och kollade vilken yrke som passar mig och jag gjorde testet 3 gånger. fick florist, lärare och läkare. Florist haha kan inte ens vattna blommar ska jag hålla på med sånt. Läkare jaaa stor chans ska jag plugga många år på komvux för att få behörigheter sen plugga i evigheter och det pallar jag inte med sen jobba på en vårdcentral där alla kärringar och gubbar kommer. "jag har ont i halsen" och jag skriver ut pencillin hahah såfall åka till ett u-land och göra nytta. Vilja bota sjukdomar och sånt. men jag tror inte jag hade klarat av läkarutbildningen.

Jaa jag tror jag ska åka till Kävlinge imorron till min syster och hälsa på. det var ändå ett tag sen jag såg henne. Får se om lilla magen har växt ännu mer. Och så får man gratta hennes gubbe för han fyllde år igår. Haha fan du håller på att bli gammal.


Ska skriva mer sen om jag kan.

Ha de bra


Tröttis

Ja då var man här igen. har inte skrivit på länge för jag har varit sjuk och jobbat mycket men ska försöka komma ihåg att skriva. Är skit trött. Måste lägga mig snart ska upp tidigt imorron och jobba :(. Sen lite ledig. Skönt. Jaaa håller på med mitt körkort och min körlärare (anki) tycker att jag kör bra och att jag utvecklas jätte bra och kommer för hoppningsvis få de fortare än vad jag hade tänkt mig. Det hoppas jag med. Ska göra en europa resa om jag har de till sommaren :D

Tittade på The Hills innan. Stackars lilla Audrina hon som är så bra. Och det räckte inte med att Spencer var en idiot nu är hans syster med i bilden haha. Get lost båda två.

Laddade ner NCIS... Tycker den är bra..

Jaja men vet inte mer vad jag ska skriva. Ska försöka sätta upp bilder när jag har tagit några hahahah.!

See ya

RSS 2.0