Home sweet Home!

Nu är man hemma i Sverige igen. Det har varit kul men det känns riktigt bra att vara hemma. Idag har jag jobbat och så. Just nu lyssnar jag på musik och försöker koppla av. Jobb imorron med. 7-30-21.15.


Ha de bra!

I'm leaving tomorrow.

Imorron ska jag resa! Det blir Norge och ska se Madonna! Ska möta min kära syster Ida i kastrup. Haha det ska blir så skönt med lite semester.
har packat och lämnat min resväska till jobb för jag ska jobba imorron morgon. Jag tycker det är så pinsamt att släpa med mig en resväska till jobb. Så jag gjorde det ganske diskret haha.
Haha jag har nog över packat Typiskt tjejer. Jag kommer nog inte ha på mig hälften av de jag har tagit med mig.

Nja jag ska ta de lugnt nu. Titta lite på tv och bara njuta.

Jag ska ta en massa bilder på Madonna och mig hahaha och sen sätta upp här.

Ha de bra för de ska jag ha!!!

Festivalen!

Hej alla! Gud vad jag är trött efter igår.

Först jobbade jag dubbel pass och sen efter de hämtade jag upp Danja och hennes mamma för att dra till festivalen.
Haha när vi skulle köra så hörde vi ett underligt ljud. Vi visste inte om de var ett barn som grät eller om de var en katt. Men de lät verkligen inte som en katt. Vi fick konstiga tankar och började tro att de är ett barn. Och paranoid som jag är började jag föreställa mig de värsta.
Sen var i på festivalen och de va kul. Mycket folk. Fick äta min Langos :D Haha!
Gjorde mig en henna tatuering. Den blev fin.
Åkte karuseller och sen åkte vi hem.

Blir de festival idag med? Hoppas de :D

<--------- Bild på henna tatueringen. Kanske göra en riktigt. fast nog inte där.


Ha de bra!!


KLIPPT MIG!!

Gud vad jag är nöjd med mitt hår. Det blev inte riktigt som på bilden men det blev änu bättre. En aning kortare men jag är nöjd.

Jag gick dit med ångest över mitt hår. 3 timmar senare kom jag ut med ett leende på läpparna. Han är duktig. Kanske inte så pratglad som jag men han är duktig. Jag rekommenderar honom. Han bad mig vara tyst ett antal gånger för jag tjatade ganska mycket. Det känns så skönt att de är tunt och kort. Jag kan inte sätta upp de längre. Kanske till en fördel.

Efter frissan ringde min brorsfru och sa att hon har fött. En liten söt flicka med namnet Gabriella. Honär så liten och så söt. Med massa hår. Så var man där i några timmar. Nu är man hemma och ska njuta av min såkallade lediga dag. hahah


<--- så här blev mitt hår. En dålig bild. Det är något som är fel på min inställningarna på kameran.


ha en bra dag för de ska jag ha!

Då blir de en lugn dag idag!

Idag har man varit på jobb och gjort de man får betalt för :D. Att prata! hahaha Neej skojar
Har varit hemma och tagit de lugnt och det ser ut som att de kommer fortsätta så.

Just nu sitter jag och äter. Imorron ska jag klippa mig.

<--- Vill ha mitt hår så här kort.Fast inte samma färg, utan mycket mörkare. OCH TUNNA MITT HÅR SOM FAN. HAHA Hoppas de går.


Ja nu ska jag fortsätta njuta av min kväll..

dagens låt: so fly



bye bye

Inget liv!

jaha då är det officiellt att jag har absolut inget liv. Jag kan lika bra packa en väska med mina saker och flytta in på jobb för det är inte lönt att gå hem innan man ska dit igen. Haha neej det är absolut inget deprimerande jobb. Tvärtom jag tycker väldigt mycket om de.
Speciellt idag när jag fick jobb med söta Sussi . Vi har alltid så roligt ihop.

Nu är man hemma och jag vet inte vad jag ska göra.
Har snackat med Jaber på telefon och jag är jätte sugen på att åka upp till henne i Stockholm. Jag har faktiskt aldrig varit där och jag får passa på nu när man är ledig från skolan och man inte jobbar som en galning. I am a workaholic.

Hmm snart reser jag och ska titta på "Like a virgin. Touched for the very first time"
Om ni inte fattade så var de Madonna jag menade.


Nu ska jag nog ta och dega lite framför soffan innan jag drar och solar lite.


Ha de bra!!

Skit sur!!!

Jag är så sur. Nu när jag äntligen vill göra något med mitt hår och har bokat tid och så, en halvtimme innan jag ska va där ringer dom mig från frisör salongen. Skit sur blev jag, för Steve är sjuk. Jag vill göra något med mitt hår. Jag vill ändra. Jag ville ha de kort. Meeeeeeeeeeen neeeej han måste bli sjuk idag.

Jaja fick byta tid till på Onsdag.

Ha de! Får väll sitta och sola istället då och sen vidare till jobb.


Torsdag!

Idag är de torsdag och som vanligt har jag jobbat. jag jobbar som en galning. Vad gör ma inte för pengar! Ska spara ihop till vår resa Jaber. LOS ANGELES!!!

Ska nu ta de lugnt och vila. imorron blir de också jobb. Måste till banken först. hahaha

Ha de bra!

Varför har jag börjat ogilla barn?

Hmm idag skulle man varit "ledig" men fick inom jobb och fixa en sak haha- Sen blev de Malmö. Gick runt lite på stan och tittade på vad dom hade. Köpte lite saker. Mötte upp syrran vid centralen och sen bjöd hon på lunch. Gott som fan..

Sen följde jag med henne till ställe hon skulle opereras på. Väntade där inne och haha efter att hon fick lugnande var hon på ett strålande humör. Hon var väldigt nervös och gjorde alla andra i väntrummet nervösa :D

Efter operationen och på med solglasögonen kan jag säga att hon var så lik Stevie Wonder HAHAHAHA! Sen hem till henne i Kävling. Fick ju hjälpa den stackars blinda.

Väl hemma hos henne så hör man lille Oscar. Trött som han var så skrev han som fan och i mina öron var de värre. Jag klarar inte av barn längre. Jag kunde inte va där och ville fly. Bara höra barn skrika får mig att flippa ut. Hoppas de går över för jag vill inte va sån. jag har tyckt om barn en gång i tiden.

Aja nu är jag hemma igen och ska vila. Imorron ska jag inte göra ett skit. Jo kanske ska upp till Väla och köpa lite saker, kanske sola också.

Men men ha en fortsatt trevlig Tisdag!


Jobb!

Då var man hemma från en ännu en dag på jobb. Imorron blir de också jobb. 7-16.
Nu ska jag ta de lugnt och vila..


See ya

SUNSHINE



RSS 2.0