Vilken dag idag!

What a day.....

Idag började dagen med att jag var på praktiken. Idag skulle jag hålla i min allra första lektion. Gud vad jag var nervös. Jag blev rädd och trodde allt skulle misslyckas. Var rädd att jag skulle glömma engelskan och klart så gjorde jag det. Det började bra men när dom börja fråga mig och sånt fick jag nästan en blackout. haha nu överdriver jag. haha jag är en typisk "Dramaqueen!" haha. Ja jag dog inte ialla fall men efteråt när jag tänkte till lite så vilken känsla. Detta känns absolut rätt. Det var roligt och dom var jätte snälla mot mig. Dom satt helt knäpp tysta och det var som ett under. Detta får jag absolut göra om.

Sen åkte jag till väla och skulle handla en present till imorron. Fick tag i det jag ville ha.

Såg en annons igår i Lokaltidningen om trampolin outlet. Jag blev nästan galen och jag åkte dit på berga och kollade läget lite. OOH MY GOD! Fanns ju ingenting till mig eller något alls. Några par och dom var jätte fula. Shit ångrade nästan att jag fick dit. Waste of time!

hade mycket tid över innan jag skulle köra. Kollade lite på min hud, gud vad vit jag ha blivit. Åkte till stan och solade.

Sen var jag på väg till körskolan och köra. Det börja närma sig och jag känner mig inte redo. Vissa saker vill jag träna på mer på men men jag får väl be att det går bra..


Ha en trevlig fortsättning på dagen.


Dagens låt: Red magic



Soon...

Oj vilken dag. Var på Påarps skolan idag och gjorde praktik. Maria (min handledare) var inte där så jag fick vara med Cecilia som har svenska/so och det var skit tråkigt och fick mig att inse att svenska kommer inte vara mitt sidoämne. Får välja något som intresserar mig.

Var och körde idag och det gick inte så bra. Gud, gjorde många tabbar och nästan på att gråta för att jag kommer aldrig få mitt körkort :D

Tittade på The Hills och One tree hill nyss och jag höll ju nästan på att gråta. Eller ja jag höll på att gråta till The hills men jag grät defenitivt till One tree hill. Tårarna bara rann och jag kunde inte hålla mig. Jag hoppas inte att det var sista avsnittet för säsongen, det får det bara inte måste se vad som händer i nästa avsnitt. Och The hills som jag vet är fake så kan jag inte bara låta bli...

Hmm ska nog ta det lugnt nu...


Dagens låt: The fit of love



I lovely sunday morning

Vaknade så utvilad och så pigg idag. Jag tittade ut genom fönstret och såg de vita vara kvar. Det känns som en härlig vinterdag idag...


Vad ska man göra idag då? Har inget planerat förutom ska fika med Mariam och Julia..

Har haft en trevlig och lugn helg. I fredags blev det hemmagjord sushi hemma hos Ida. Det blev skit gott. Alltid gott med rå fisk :D
Igår var det lugnt. Var hemma och läste lite.

Jag får se vad för spännande saker som kommer hända idag.



Dagens låt: "She want me"




.........

Ännu en dag i skolan med mycket kul... fast det känns lite ensamt i skolan nu när man är i olika grupper. miss my old group :(

ledig imorron och då blir det körning och sushi hemma hos Ida :D gott...

Efter jag slutade och var hemma i helsingborg så var jag ute lite i stan och skulle titta lite. Gick in till åhlens och luktade lite på parfym och jag har hittat parfymen jag vill ha. Jag är ganska kräsen när det gäller smink och parfym...








Ja, det händer inte så mycket idag. Ska bara ta det lugnt. ganska trött idag då!!



Dagens låt : It's not like me



The Hills

Jag såg The hills nyss och gud vad jag blir excited.

I just love it even though I know that most things in it is just fake. And every week I need to see an episode. It's like a weekly dose for me. That and an episode of One tree hill ofcourse haha :D. Sometimes I feel like a young teenaged girl that doesn't have anything better to do than watch that kind of crap. But then I think again and then I realize that its okey to be a young girl who watches The hills and One tree hill, because there are not crap to me haha. There are other things that i concider to be crap.

Måste börja vänja mig att skriva lite på engelska annars kommer jag aldrig bli van vid det.


Dagens låt:  Playing our song





Seee yaa

Whaaaat!!

What is going on actually! Im so angry and so desepointed at you... I can just kill you.

Ja ännu en kall dag idag och idag har jag varit i påarpskolan på praktik. Snart ska jag hålla i mina egna lektioner. Im so nervous and i tell myself all the time that everthing is going to be fine. I convince myself that this is something that I want to do and that this is the right thing. This is where I belong.

Jaa vad mer kan man säga om idag. Har inte gjort så mycket. Imorron blir det körning.




:D

Började min första kurs i engelska idag. It was fun and now i realize that this is something i want to do. I was scared at first but then i got comfortable. The two teachers, that i have, are okey.

Back to swedish...

Äntligen känns det som helg och mina föräldrar har kommit tillbaka. (that's not good) haha..

Får se vad som händer i helgen.







It's monday morning

Vad jag gör jag uppe så här tidigt en måndag morgon och jag är ledig idag? I och för sig så var jag uppe sen 6.30. Jag har börjat lägga mig tidigt och vakna tidigt. Den där jävla skolan haha

Vad ska man göra idag då? Ska köra vid 11,20 och sen får man buy some grocery. Sen blir det hem och idag hade jag tänk göra en Tikka Masala gott gott.

Jaa vad mer ska man berätta. Det var en så tråkig dag igår. Var på väla och fick handlat lite. Det jag borde ha handlat i köpenhamn.

That was all for today.. I hope everyone has a good day today..


A wonderful weekend

En härlig söndag. Vad ska man göra idag då? det är så mycket jag vill hinna med men vet inte var jag ska börja?

I torsdags hade vi en myskväll hemma hos Cia och det var jätte trevligt. Och såklart åt man mycket av det goda som bjöds. Det är så tråkigt att få lämna arbetslaget men snart så ska vi ha en reunion nu till julen. En liten get together.
KOmmer sakna er och sakna vår tid tillsammans. Good bye my friends haha
Vi kommer ses på tåget eller i skolan. Ni ska inte ut i krig precis haha

Jaa igår var man i köpenhamn... Happy day. Var på Field's och skulle shoppa. Men en viss människa stressade mig som fan så jag köpte inte så mycket.. Det får bli väla idag då..

Vad ska man laga för mat idag?

Ialla fall

see ya

Finally

GUD VAD SKÖNT DET KÄNNS ATT ÄNTLIGEN VARA FÄRDIG. Har hållt på med examinationen nu i evigheter och det känns bra att jag är färdigt. tack Milena för att du har hjälpt mig.


see ya


RSS 2.0