Imorron är det skola!

Jaha då börjar skolan igen. Har lite ångest för de. Böckerna kom idag och blir lite sur att man ska behöva köpa sina böcker. Men men en fördel är att man kan sälja dom.

Hmm då kan jag summera sommaren som har gått. Den började med lite vila och sen tråkiga regniga middsommar. Sen blev det min Rom-resa sen jobb. Hmm kan man säga att jag har gjort något annat . Jo till Norge också. Just nu planerar jag en resa i April Månad. Vart jag ska blir en överraskning.

Nu ska jag njuta av sista timmarna innan helvetet börjar.

Ha de bra!

What a weekend

Då har man varit ledig i 3 dagar och vad har jag gjort i 3 dagar. INTE ETT SKIT. Har sovit för de mesta och bara slappat. Igår gick jag inte ens utanför dörren. Satt hemma i min pyjamas. Det känns skönt att bara vara för sig själv och ta de lugnt.

Såg igår på gamla bilder ifrån Petri tiden och gud vad jag saknar den skolan. Jag hade gärna gått om gymnasietiden för jag hade så himla kul.

Nästa vecka börjar allvaret igen. Då börjar skolan som jag inte ser framemot för jag har inte gjort något under sommaren. Nästa år ska jag fan ta me resa 4 gånger. haha lite överdrivet men kom igen. Det suger att man inte får studiebidrag under sommaren. man har förfan inget liv. Sen efter skolan så ska man börja jobba och då börjar allvaret. Då ska man in i vuxen livet och förhoppningsvis vara en lärare. Jag vill inte växa upp. Jag är 22 år och vill alltid vara de. Jag ska alltid vara som en 15 åring och aldrig växa upp.


Nej nu ska jag sitta och läsa lite (något som jag skulle ha gjort under lovet men som vanligt blir de i sista minuten)


Ha de bra! Imorron är de jobb som vanligt.


Sovdag!

Gud vad trött man är nu för tiden. Jag hade riktigt en sovdag idag. La mig sent igår och tänkte jag ska minsann ha mig en rejäl sovmorgon. Men så blev de inte. Fick ett samtal vid 7 från jobb och frågade om jag kunde jobba. Hmm fick faktiskt tacka nej för jag har jobbar för många dagar i streck och jag såg verkligen fram emot att få vara ledig. Min enda lediga helg på 2,5 månad.

Efter samtalet var de svårt att somna men vid 10 fick jag ännu ett samtal så det var bara att gå upp. Sen på eftermiddag så sov man gott i ca 3 timmar. sen iväg och fixa lite sen sova en stund till haha. Just nu känner jag mig helt slut.Jag jobbar som en galning och när man väl är ledig så blir de sovdagar.


Var en runda hos min bror och träffade lilla Gabbi. Vi tittade på vår efterlängtade serie, jag och hans fru, som började idag. Ska dega framför tv:n. Imorron blir de mer allvar. Då ska jag vakna tidigt och göra en massa ärende.

Njut av er lördag!

Stor kram

Malmöfestivalen.

Ja då var man hemma från Malmöfestivalen. Kom hem för en stund sen men jag kan inte somna.

Det var ganska mycket folk där idag. Fast mest skit ungar hahaha. Sen såklart åt man där. Synd att man inte har 7 magsäckar. Det fanns så mycket gott att välja mellan.

Nu ska jag ta mig en kopp te och sitta framför tv:n


Ha de bra!

jippiiiiiiiiiii!!

Jag är så glad idag. Äntligen har lill mariam kommit hem. Jag har saknat dig gumman. Vi ska ta igen allt vi har missat (allt ätande) hahaha. Jag har så mycket jag måste berätta och du har säkert en hel del att berätta. I am so happy that you are back in town.

Har jobbat och sen hem och vila. Skulle egentligen till Malmöfestivalen men vädret var tråkigt så jag sket i de. Jag får gå dit med Lill Mariam.

Nu är jag hemma och är inne på min facebook. Yes, änltigen har jag fixat facebook. Hahah


Nu ska jag ta de lugnt innan jag knallar till Lill Mariam för att snacka skit.


Ha en fortsatt trevlig lördag!

   <---- Bättre bild på min tatuering. haha Det ska bli en till runt Mars-April månad

Kan man få nog av sömn??

Vaknade för en stund sen. Shit har nog sovit hela dagen. Vaknade vid 12 och sen la jag mig igen. Jag är helt slut. Jag jobbar verkligen röven av mig. Är ledig idag och sen ska jag gå på 9 dagar jobb i streck. Det orkar jag haha. Man är ju helt galen.

Snart börjar skolan och jag har lite ångest. jag har inte gjort något annat än jobbat denna sommaren. Nästa sommar ska bli annorlunda.


Vad ska jag göra nu sista timmarna av min lediga dag?
Vi får se!

Ha de bra!

.....

Jaha då var de Tisdag idag. Helt slut efter en lång dag. haha dagen började med att jag försov mig till jobb. 15 min men ändå. haha

Sen blev de en runda på väla.

Sa hejdå till Sandra som ska tillbaka till Stockholm. Damn you! Men vi syns ju snart igen. Det är inte precis som att du ska flytta utomlands. haha

Köpte mig en parfym som jag har velat ha länge. The new fragrance from Hugo Boss




Kollade på Baksmällan precis. Hmm den var inte så bra som jag hade förväntat mig. Alla säger att den är bra men vilken del av filmen var egentligen så rolig att jag skrattade. Hmm kanske när han kinesen var med that's it.


Ledig imorron. Äntligen!!! vad ska man göra på en ledig dag?

Jag ska nog inte göra ett skit hahaha bara ta de lugnt och va för mig själv.

Nu ska jag dega framför soffan och ta de lugnt.
Ha de bra!

My B-Day

Ja då var de min födelsedag idag. 22 år :D Man har lite ångest. Tiden går så fort så man hinner inte med. Jag tyckte att de var inte så länge sen man var 15 år. jag vill inte bli gammal.
Anyway, spenderade min födelsedag på jobb. För er som glömde bort min födelsedag och glömde gratta mig så har ni fortfarande chans fram till 00. Haha!!!

Nu ska jag sätta på en film och bara njuta av de som är kvar av denna söndagen.



Let's Get Crazy


Ha de bra!

Tomorrow is my B-Day

Ja då fyller man 22 år imorron. Lite ångest men ändå spännande.
Igår firade vi min födelsedag med tjejkväll. Den blev väldigt annorlunda. hahaha

Kom för en stund sen från jobb. Imorron ska jag jobba från 7.15-20.30 på min egen födelsedag.

Hmm ha en underbar kväll

Har tatuerat mig!

Jag och Sandra har tatuerat oss. Hon gjorde sina initialer och jag gjorde mitt stjärntecken. Det gjorde jävligt ont kan jag säga. Men jag har glömt bort att de gjorde ont!
Just nu är jag ganska yr och lite trött. Jag ska vila lite. Äntligen har man gjort något crazy i sitt liv hahaha!

Hmm vad får se vad som händer idag. Min enda lediga dag på länge.

 Så här ser den ut. har fortfarande plastet kvar (ska ta av den imorron) men jag blev ialla fall super nöjd.


Ha en super bra dag för de ska jag ha!

Bilder från Norge resan!

 Väntar på flyget i köpenhamn



Hmm inga kommentarer


Vackert


Varför har vi ingen sån fin skylt?


På väg till Madonna konserten


Utsikten från vårt hotellrum


That's it! Jag har fler bilder men orkar inte lägga upp

RSS 2.0